Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 729 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Henriëtte 3

Henriëtte

Ster Ster Ster Ster Ster
40 reviews

Relaties (zielsverwant, tweelingziel, karmisch), burn-out, stresscoach, trauma, codependentie, numerologie, NPS, HSP, rouw, verlies, spiritualiteit.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 729 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve mensen, Mijn naam is Henriëtte en ik gebruik mijn ervaring, intuïtie en helderwetendheid, helderhorendheid, helderziendheid en heldervoelendheid in het begeleiden en aanvoelen van mensen en

Lieve mensen,

Mijn naam is Henriëtte en ik gebruik mijn ervaring, intuïtie en helderwetendheid, helderhorendheid, helderziendheid en heldervoelendheid in het begeleiden en aanvoelen van mensen en situaties.

Burn-out, relaties (karmische relaties, zielsverwant en tweelingzielen), energiewerk en energetische bescherming, rouw en verlies, trauma, communicatie, HSP.
Ik krijg soms beelden en informatie door waarmee Ik jou kan helpen in jouw proces van bewustwording
en geef jou het inzicht wat jij op dit moment nodig hebt. Hierdoor kun jij situaties verwerken en verder groeien in jouw leven, zowel op persoonlijk- als op werkgebied.

Ik wil jou met de inzichten die ik geef dichter bij jou zelf brengen, waardoor er een gezonde balans in geven en nemen ontstaat. Dit is vooral van belang wanneer je meer gericht bent op de ander dan op jezelf. Naast de balans in geven en nemen, werk ik ook met de energiebalans, emotionele balans, mentale balans, stressbalans, spirituele balans, communicatiebalans en spirituele balans.
Tijdens het gesprek komt via mijn stem helende energie naar jou toe, waardoor je meer rust gaat ervaren in jezelf. Je kunt mijn informatie te laten landen en je situatie helder krijgen.

Om te zien waar je blokkeert maak ik ook gebruik van numerologie en kan ik jou vertellen wat jouw levensmissie is en wat belangrijk is voor jou om jou energie te laten stromen. Ik kan ook kijken wat jouw persoonlijke jaar is en hoe je hier in de praktijk gebruik van kunt maken.
Ben je tevreden over mijn consult wil je dan een review plaatsen.
Dank je wel.
Een groet en een glimlach Henriëtte

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Zelfbewustzijn +1
  • Spirituele ontwikkeling +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Welzijn +1

Reviews

Consulent Henriëtte heeft 40 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank Henriette voor het fijne en verhelderende gesprek. Erg prettig. Je bent een goeie!

sfinx - September 02, 13:00

Dank je wel. Ik wordt er stil van. Succes met de auditie . Je kunt meer dan je denkt. Groet en glimlach Henriette

Henriëtte - September 02, 13:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel zuiver en integer. De spijker op z'n kop!

Juli 30, 20:19

Dank je wel. Heel graag gedaan. Volg jouw intuitie. Groet en glimlach Henriette

Henriëtte - Juli 31, 08:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Wel duizend sterren waard. Henriette heeft een zuivere methode van contact maken en invoelen. En is in alles spot on. Wat een fijne energie. Wat een fijne gesprekken. Haar terugbellen was een oprecht genot. Dank je wel! ❤️

Hanniebee - Juni 24, 15:12

Dank je wel voor het vertrouwen en de duizend sterren. Laat je eigen sterren energie maar sprankelen. Groet en glimlach Henriette

Henriëtte - Juni 25, 00:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijne consult met een ervaringsdeskundige heel fijn gesprek en tips dank u wél

Ann - Juni 16, 19:28

Heel graag gedaan. Groet en glimlach Henriette

Henriëtte - Juni 16, 23:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi, bedankt voor het gesprek van zojuist. Fijn om te horen dat ik op het juiste pad ben met mijn plannen. Laatste zin hoorde ik niet meer over E. Ik laat je weten hoe alles gaat lopen hier in Mexico. Groetjes van Marja

Marja - Maart 23, 07:46
Bekijk alle 40 reviews