Reviews

Consulent Irma heeft 17 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Anoniem - Februari 17, 20:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor alle info! Zeer verhelderend. Fijn gesprek!

Anoniem - Augustus 22 2023, 22:05

Fijn, dank je wel en zet 'm op! ;-)

Irma - Augustus 22 2023, 22:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel!

Anoniem - Juli 29 2023, 20:41

Heel graag gedaan! ;-)

Irma - Juli 29 2023, 20:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Annaa - Juni 02 2023, 18:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel erg bedankt. Goed consult, je voelde alles heel goed aan. Soms kan je niet de overhand nemen over een situatie, je heb geen invloed op het gedrag van een ander.

Roosmilan - Mei 14 2023, 22:10

Heel graag gedaan! Je kunt een ander helaas geen 'bewustzijn' leren en soms is die drempel (nog) te hoog voor de ander. X

Irma - Mei 14 2023, 22:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel weer voor dit fijn gesprek! Super hoeveel info ik weer kreeg en spot on! Ik kan weer verder. Irma is een echte aanrader, ik ga zeker weer bellen als ik met vragen zit, dank je wel. liefs Sabine

Sabine - April 22 2023, 19:01

Jij ook bedankt en heel graag gedaan! Liefs!

Irma - April 22 2023, 19:04
Ster Ster Ster

Bedankt voor het consult. Algemene informatie gekregen. Voor dat tarief verwachtte ik meer, zoals bij andere consulentes.

kira - April 12 2023, 06:28

We krijgen te zien wat we mogen zien en dat is de kern vd kwestie. Ken je het antwoord al, komt er meestal geen extra info over toekomst.

Irma - April 12 2023, 11:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel goed. Veel informatie zonder info vooraf. Knap vind ik dat.

MarieLouise - Maart 22 2023, 23:36

Het is een gift die om een open verbinding vraagt dus 'It takes two to tango'. 😉 liefs!

Irma - Maart 23 2023, 02:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankje Irma veel liefst xxx Wi

Wi8 - Maart 11 2023, 08:40

Dank je wel. Jij ook! Vertrouw op jezelf. XX

Irma - Maart 11 2023, 15:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor de informatie. Resoneert helemaal met mijn proces! :)

Anoniem - Maart 10 2023, 15:02

Fijn Anita, zet 'm op! Volg je hart en vertrouw daarop. X

Irma - Maart 10 2023, 15:05