Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 408 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Jimmy 8

Jimmy

Ster Ster Ster Ster Ster
339 reviews

Ervaren Kaartlegger Tarot, Medium, Eerlijk en oprecht.Gespecialiseerd in vragen over de relatie & liefde. Verleden, heden en toekomst. Werk.

Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 408 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Helderwetend,Helderziend-voelend.Coaching, Relatie, Liefdesproblematiek.Ik heb 20 jaren ervaring en help een ieder graag met het beantwoorden van zijn vragen. Graag help ik je verder met antwoor

Helderwetend,Helderziend-voelend.Coaching, Relatie, Liefdesproblematiek.Ik heb 20 jaren ervaring en help een ieder graag met het beantwoorden van zijn vragen.


Graag help ik je verder met antwoorden , inzichten en toekomst. Met welke vraag je ook rondloopt, het is bespreekbaar. Ik leg de Lenormandkaarten Engelenkaarten en de Tarotkaarten. Ik help de mens graag verder in het leven.

Mvg Jimmy .

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1

Reviews

Consulent Jimmy heeft 339 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Super Jimmy, jij bent echt goed! Ik heb maandag gesprek, hopelijk maar ik weet wel vrij zeker dat ik dit heb. Mooi nieuw begin. Je verdient veel meer sterren. Veel liefs W

WiN - Vandaag, 18:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Kan nog uren met Jimmy praten, maar wordt iets te kostbaar helaas. Andere keer weer verder. Wat hij ziet is eigenlijk enorm positief, terwijl de situatie dat nu niet is. Ik hoop dan ook van harte dat zijn kaarten kloppen. De persoonsomschrijving is treffend, dus wie weet de toekomst ook? Veel dank!

November 15 2022, 20:18
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Jimmy, Dank voor het mooie en kloppende gesprek!! Je hebt me op weg geholpen. Ik wilden zeggen dat het na alle jaren goed gaat komen en dat is een zegen. Ik nu gezegend mag zijn in de liefde. Je voelden veel goed aan. Nogmaals dank voor het meekijken en de geruststelling:-).Lieve groetjes

Susanne - Augustus 04 2022, 22:27
Ster Ster Ster Ster Ster

Jimmy je bent goed! Kan me helemaal vinden in wat je me net hebt verteld. Laat het zonnetje maar lekker schijnen over alles. Gr Marielle

Odin - Mei 11 2022, 16:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik was erg tevreden over het gesprek met hem. Bijzonder was dat hij nog wist wie ik was, ik heb het in de agenda opgezocht en het laatste gesprek was in juli 2020!!

annemiek - December 27 2021, 15:28
Bekijk alle 339 reviews