Aanwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 966 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Joanne May

Joanne May

Ster Ster Ster Ster Ster
75 reviews

Medium | Twin flame | Paranormaal Therapeut | Energetisch Therapeut | Sjamanisme | Narcisme | Dromen | HSP | Blokkades | Tantra

Aanwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 966 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik vindt het een voorrecht om nauw samen te werken met gidsen, helpers, voorouders en ouderlingen uit de spirituele wereld. In afstemming op jouw energie krijg ik beelden door, ben ik helderziend, h

Ik vindt het een voorrecht om nauw samen te werken met gidsen, helpers, voorouders en ouderlingen uit de spirituele wereld.

In afstemming op jouw energie krijg ik beelden door, ben ik helderziend, horend en helder voelend. Contact maken met geliefden die overgegaan zijn. Ook het invoelen van hen die nog onder ons zijn.

Ook werk ik op energetisch vlak, healing op mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel of energetisch niveau. Ook in geven tricks en tools voor het opschonen van je karmische en voorouderlijn.

Als holistisch energetisch therapeut kan ik je helpen om naar de angel te gaan van pijn en trauma delen die een belemmering zijn in je dagelijkse leven. Dit kunnen vragen zijn: Ik ben mijzelf kwijtgeraakt. Wie ben ik? Waarvan word ik nu echt gelukkig? Hoe kan ik met een open hart het leven gaan ervaren? Wat zijn mijn drijfveren en passies? Doe ik het werk dat echt bij mij past? Wat vind ik belangrijk in werk en leven? Hoe kom ik in mijn kracht? Hoe kan ik bij mijzelf blijven? Hoe kom ik uit een lastige situatie, zonder dat ik over mijn eigen grenzen ga. Wat zijn mijn grenzen? Hoe kan ik liefdevol en met compassie leven met mijn chronische lichamelijke/ psychische klachten?

Zowel mediumschap, als holistisch energetisch therapeut komt vanuit een fundament van Sjamanisme. Ik ben geïnspireerd door het sjamanistische pad, door de Laika Indianen uit Andes gebergte en de Lakota - inheems Amerikaanse Indianen. De leer hiervan integreer ik als lichtbrenger.

'Ieder mens verdient bevestiging en emotionele rust'. Een ieder van ons heeft bevestiging nodig! Wanneer een geliefde overlijdt blijf je vaak met vragen over, een leegte die soms ondraaglijk is. Graag geef ik je de antwoorden door die gegeven worden, zodat er rust mag zijn en dat nieuwe richtingen aangeduid mogen worden.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +26
  • Zielsverwanten +8
  • Tweelingzielen +4
  • Seksuologie +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Spirituele ontwikkeling +1
  • Helderziendheid +1
Life Coaching icon
Life Coaching +3
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +4
  • Carrière +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Joanne May heeft 75 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn en eerlijk advies en fijne communicatie xx🤍

Ellen - Augustus 17, 18:03

Joanne May - Augustus 17, 18:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt had ik ff nodig ! hoop toch n bericht van hem deze mnd? Liefs ☀️🌻

Augustus 08, 18:27

Joanne May - Augustus 08, 20:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Hi lieverd, wat een fijn en rustgevend gesprek, dank je wel. Ik hou vertrouwen en loop door de laatste dingetjes van mijn proces. Heerlijk ik voel de energie stromen!! Voorwaarts en alles vanuit liefde 🧡 dank je wel! Ik voel dat hij er altijd is en altijd zal zijn ❤️

Bianca - Augustus 04, 09:27

Joanne May - Augustus 04, 09:38
Ster Ster Ster Ster Ster

X

Hartje - Juli 25, 21:21

Joanne May - Juli 25, 22:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Joanne, heb vanmorgen de chat nog eens goed doorgelezen en op me in laten werken en het waren wijze woorden van je, die ik nu ook goed begrijp, en om verder te komen is het het beste nniet terug te keren naar het oude maar voorwaarts te gaan in een nieuwe energie. DANK deze wijsheid met me te delen

annemiek - Juli 13, 11:10

Joanne May - Juli 13, 14:08
Bekijk alle 75 reviews
nl en
Support