Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 966 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Joanne May 15

Joanne May

Ster Ster Ster Ster Ster
30 reviews

* In december - 1 euro pm | Medium | Twinflame | Holistisch Energetisch Therapeut | Sjamanisme | Narcisme | Dromen | HSP | Blokkades opheffen

Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 966 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik vindt het een voorrecht om nauw samen te werken met gidsen, helpers, voorouders en ouderlingen uit de spirituele wereld. In afstemming op jouw energie krijg ik beelden door, ben ik helderziend, h

Ik vindt het een voorrecht om nauw samen te werken met gidsen, helpers, voorouders en ouderlingen uit de spirituele wereld.

In afstemming op jouw energie krijg ik beelden door, ben ik helderziend, horend en helder voelend. Contact maken met geliefden die overgegaan zijn. Ook het invoelen van hen die nog onder ons zijn.

Ook werk ik op energetisch vlak, healing op mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel of energetisch niveau. Ook in geven tricks en tools voor het opschonen van je karmische en voorouderlijn.

Als holistisch energetisch therapeut kan ik je helpen om naar de angel te gaan van pijn en trauma delen die een belemmering zijn in je dagelijkse leven. Dit kunnen vragen zijn: Ik ben mijzelf kwijtgeraakt. Wie ben ik? Waarvan word ik nu echt gelukkig? Hoe kan ik met een open hart het leven gaan ervaren? Wat zijn mijn drijfveren en passies? Doe ik het werk dat echt bij mij past? Wat vind ik belangrijk in werk en leven? Hoe kom ik in mijn kracht? Hoe kan ik bij mijzelf blijven? Hoe kom ik uit een lastige situatie, zonder dat ik over mijn eigen grenzen ga. Wat zijn mijn grenzen? Hoe kan ik liefdevol en met compassie leven met mijn chronische lichamelijke/ psychische klachten?

Zowel mediumschap, als holistisch energetisch therapeut komt vanuit een fundament van Sjamanisme. Ik ben geïnspireerd door het sjamanistische pad, door de Laika Indianen uit Andes gebergte en de Lakota - inheems Amerikaanse Indianen. De leer hiervan integreer ik als lichtbrenger.

'Ieder mens verdient bevestiging en emotionele rust'. Een ieder van ons heeft bevestiging nodig! Wanneer een geliefde overlijdt blijf je vaak met vragen over, een leegte die soms ondraaglijk is. Graag geef ik je de antwoorden door die gegeven worden, zodat er rust mag zijn en dat nieuwe richtingen aangeduid mogen worden.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +14
  • Zielsverwanten +3
  • Tweelingzielen +3
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Spirituele ontwikkeling +1
Life Coaching icon
Life Coaching +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Joanne May heeft 30 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Lieverd heel erg bedankt voor je eerlijke en oprechte readings. Je hebt me maanden geleden iets verteld en het is echt uitgekomen. Ook heb je me geholpen met t healen en de hele proces waar k je dankbaar voor ben. Je bent meer dan 5 sterren waard.

November 23, 21:52

Joanne May - November 23, 22:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Goed snel nu afwachten xx

Deb - November 21, 23:15

Joanne May - November 22, 00:06
Ster Ster Ster Ster Ster

Even kort, maar tis weer helder. Dankje.

jolanda - November 04, 19:26

Joanne May - November 05, 00:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik had geen tijd meer om je te bedanken.. dus bij deze! Dankjewel :)

Oktober 03, 01:36

Graag gedaan?

Joanne May - Oktober 03, 08:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn weer. Dank je

Ruud - September 17, 09:13

Dank je wel Ruud

Joanne May - September 17, 09:48
Bekijk alle 30 reviews