Reviews

Consulent Judith heeft 24 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 08, 21:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Hey Judith, dankjewel voor het invoelen en het bevestigen van mijn gevoel. Liefs

Anoniem - Oktober 24 2022, 18:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor jou Reading en hoop op gauw een doorbraak van haar

Henk22 - Oktober 17 2022, 14:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Hi!! Altijd super goed en goed geholpen! Ik wilde weer even kletsen alleen ik kom er niet doorheen!

Lotusflower - September 24 2022, 18:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Zomaar verbinding verbroken, zonder dat mijn credits op waren. Erna gelijk in gesprek. Jammer. Ben je er vanavond nog even?

Anoniem - September 15 2022, 18:09

De verbinding werd verbroken en kreeg direct daarna een andere consult. Ben nu bereikbaar mocht ik nog wat voor je kunnen betekenen.

Judith - September 16 2022, 12:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Ah, balen, je bent net weggekaapt echt baal baal, wil je heel graag nog even spreken, probeer je al heel lang te bereiken, had nog een prangende vraag. Ben je er zo nog even? Of anders vanavond na 21.30? Ps. Voor de review, Judith is een echte top consulent!! Liefs

Anoniem - September 15 2022, 17:42
Ster Ster Ster Ster Ster

A jammer je was gelijk alweer in gesprek. Ik ga proberen je advies op te volgen. Ik vind het wel erg lastig hoor. Maar ik ga echtt mijn best doen. Ergens anders op focussen net als hij. Dankjewel nogmaals. Liefs

Anoniem - Augustus 17 2022, 17:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor het corrigeren even <3. Liefs

Anoniem - Augustus 16 2022, 20:16

Always!

Judith - Augustus 16 2022, 20:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Mijn pauze is voorbij, maar echt super bedankt. Liefs

Anoniem - Augustus 02 2022, 15:30

Jij bedankt. Blijf in je kracht.

Judith - Augustus 02 2022, 23:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik vind je echt een fijne consulent trouwens. Echt bedankt, voor het elke keer invoelen en zo geduldig uit te leggen wat je voelt. Heel fijn en voelt alsof en echt weet waar je het over hebt :) Liefs

Anoniem - Juli 13 2022, 23:21