Afwezig
Profielfoto van Katalina 2

Katalina

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

NIEUW! Transformatie coach |Manifesteren |Heldervoelend-ziend wetend | Tweelingzielen| Kaartlegging |Liefde | Tijdlijnen | Loopbaan| Fotoreading|

Afwezig

Over mij

🦩Welkom en leuk dat je op mijn profiel kijkt!🦩 Mijn naam is Katalina en ik werk als transformatie coach, mindset coach, medium en healer. Van jongs af aan zag ik beelden van het verleden en de

🦩Welkom en leuk dat je op mijn profiel kijkt!🦩

Mijn naam is Katalina en ik werk als transformatie coach, mindset coach, medium en healer. Van jongs af aan zag ik beelden van het verleden en de toekomst en kon ik energie sterk aanvoelen. Ondertussen heb ik heel veel mensen kunnen helpen met mijn inzichten en toekomstgerichte waarnemingen en ook met manifesteren. Ik heb een grote innerlijke wijsheid.

Je kunt bij mij terecht met vragen over werk en studie, financiën, persoonlijke ontwikkeling, zielsmissie, liefde en relaties, tweelingzielen, soulmates, spiritualiteit of andere levensvragen. Dit doe ik altijd in zuiverheid en openheid. Stel mij een duidelijke vraag en dan communiceer ik wat je op dit moment moet weten en geef ik je heldere adviezen.

Als je vragen hebt over het tweelingzielenproces dan kan ik je daar goed in begeleiden. Sta je op een kruispunt en wil je graag weer richting in je leven? Of wil je je verhaal kwijt en een luisterend oor, of wil je dat ik met je mee kijk hoe een situatie zich gaat ontwikkelen? Ik luister naar je verhaal en daar haal ik al heel snel de patronen en kern uit. Door het stellen van vragen, komen de antwoorden naar boven. Alles in je omgeving is een spiegel waar je iets van kunt leren. Daarnaast vertrouw ik op mijn heldervoelend-ziend en wetenheidheid om jou te begeleiden naar antwoorden. Ik breng je graag weer in verbinding met jezelf zodat je meer plezier en geluk gaat ervaren!

Daarnaast doe ik kaartleggingen en help ik je met mijn helende energie. Ook kun je bij mij terecht met een foto reading. Als je wilt dat ik je help met affirmaties of manifesteren, dan geef ik aan wat je daarvoor kunt doen. Je bent in mijn ogen de master manifestator van je eigen leven!

Ik waardeer het enorm als je een review voor mij achter wilt laten 🙏

Heel veel liefs,
Katalina

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Kaartleggen icon
Kaartleggen +1
  • Kaartleggingen Algemeen +1

Reviews

Consulent Katalina heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Medium Katalina geeft accurate voorspellingen vanuit haar heldervoelende capaciteiten, maar is ook ede koningin van de kaarleggingen en om haar inzichten aan te scherpen. In gesprekken met haar gebeuren er altijd bijzondere dingen. Van harte aanbevolen ✨

Mel - Januari 29, 17:25

Dankjewel Mel! Je gaat heel ver komen met jouw talenten!

Katalina - Januari 29, 17:27
Bekijk alle 1 reviews