Reviews

Consulent Klaudia heeft 296 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 30, 21:06

Bedankt! goed voor mens en dier ben je XXX

Klaudia - Januari 30, 21:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 28, 20:55

Liefs X

Klaudia - Januari 29, 21:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve klaudia, dankjewel, je bent er altijd en zo fijn om mee te praten. Je bent zo goed en puur en zuiver. Als je echt verlichting zoekt voor je situatie dan is klaudia de beste om te bellen. Liefs <3

Anoniem - Januari 21, 21:42

Thanxxxx wat lief! X

Klaudia - Januari 22, 19:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 01, 21:38

Dank je wel prachtig mens! liefs

Klaudia - Januari 01, 21:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Klaudia, altijd fijn om met jou te praten! Ik spreek jou zooo vaak en vergeet vaak een review te schrijven. Je bent echt mijn favoriet van de lijn. Met zoveel liefde ben jij er altijd en je kunt ook nog eens zo goed invoelen en meekijken. Heel erg bedankt daarvoor en Klaudia is gewoon top! Xx

Anoniem - November 23 2022, 20:53

Bedankt lieve schat! Blij dat ik er voor je mag zijn X

Klaudia - November 24 2022, 20:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Oktober 15 2022, 20:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks echt enorm bedankt weer. Ook dat je zo sterk voelt dat het allemaal ok is. Het druk maken komt ook omdat even die twijfels over hem kwamen opzetten. Als die weg zijn, maak ik me om alles minder druk en begrijp ik alles veel beter, zelfs die fantasie. Liefs dankje <3

Anoniem - Oktober 14 2022, 21:23

XXX

Klaudia - Oktober 15 2022, 20:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Hey Klaudia, Ik kan even niet meer verder bellen. Maar ik hoop je in ieder geval wel snel weer te spreken. :) Dankjewel voor het luisteren weer. Veel liefs <33

Anoniem - Oktober 12 2022, 21:58

Ook veel liefs! X

Klaudia - Oktober 13 2022, 19:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik ben er nog steeds wel goed onder hoor, maar man man... Ik hoop dat ik echt de vreugde in mijn leven weer mag voelen eigenlijk. Het gevoel alles zelf echt weer aan te kunnen. Heel veel liefs, tot snel ✨

Anoniem - September 16 2022, 21:29

Heb respect voor jou XXX dikke knuf

Klaudia - September 17 2022, 20:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieve klaudiaaaa!! Zo blij je even gesproken te hebben. Het went nooit dat die gesprekken zomaar afkappen he, maar ik spreek je snel weer! Dank voor het mij zo goed aanvoelen en het luisteren! Altijd. Ik ben er best wel goed onder deze keer merk ik :) Xx

Anoniem - September 15 2022, 21:43

Ben blij dat je je er zo onder voelt. Ik blijf kaarsjes voor je branden. Thanxxxx en dikke knuf X

Klaudia - September 16 2022, 20:41