Reviews

Consulent l'oeil heeft 36 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Super dank je wel je hoort het wel liefs xxx

Januari 03, 16:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Geruststellende chat. Ik hoop echt dat het zo gaat. Ik hou je op de hoogte. Veel liefs en bedankt voor deze super chat

Tinneke - Januari 02, 21:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Ben oprecht verbaasd hoe snel en precies echt alles wordt benoemd. Lieve mooie jonge vrouw, met hart van goud ben je. Engel op de lijn voor mij ❤️

Winter - December 08 2022, 08:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Hi l'oeil,❤ Je ben super GOED en super SNEL in het invoelen. Nu afwachten of je voorspellingen uitkomen. (Faillissement buitenland etcetera)xx_n

December 01 2022, 09:57
Ster Ster Ster Ster Ster

December 01 2022, 09:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank voor de fijne en verhelderende reading L'oeil!

Anke - November 30 2022, 09:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Je bent Goud waard, lieverd❤️❤️Fijne dag!

Winter - November 30 2022, 06:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Ze is ontzettend goed...Wauw...XXXX

November 23 2022, 17:46

Dankjewel voor je mooie review ❤️

l'oeil - November 23 2022, 17:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Je blijft mij positief verbazen. Je zegt zoveel zaken die jij niet weten kan en op zo een fijne respectvolle manier. Ik wens jou oprecht vele klanten toe.

RandyP - November 23 2022, 17:16

Wauw, wat een mooie review! Hartelijk dank ☺️ Liefs en tot spreeks xxx

l'oeil - November 23 2022, 17:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt lieverd. Het is precies zo gelopen als jij zei. Iedereen moet jou raadplegen op deze lijn!!! Mooi en lief mens ben je, je hebt me echt gesteund. Thanks xxx❤️

Winter - November 23 2022, 09:13

Bedankt voor je mooie lieve woorden ❤️ En heel veel succes in je nieuwe functie! Je hebt het verdiend

l'oeil - November 23 2022, 09:14