Reviews

Consulent Laura heeft 83 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

September 15 2023, 23:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Duidelijk antwoord op mijn vraag! Fijne gesprekspartner.

SAAA23 - September 03 2023, 21:32

Fijn om te horen! Liefs Laura

Laura - September 04 2023, 13:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieve Laura voor je accurate reading, klopt wat je ziet sorry had niet veel minuten ik bel je zeker terug met meer minuten:) bedankt voor je zuivere reading! Ik ben heeeel benieuwd! Veel liefs A. xxxxxxx

Anoniem - Augustus 19 2023, 21:08

Jij bedankt voor het vertrouwen! Liefs Laura

Laura - Augustus 19 2023, 21:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Super!

MarieLouise - November 01 2019, 23:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Twee fijne gesprekken met jou Laura! Je haalt vanalles uit de kaarten wat voor mij goed voelde. Voor mij ben je kundig hierin.. dankje en je hoort mij vast weer. Gr Louise

MarieLouise - November 01 2019, 23:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Top consult gehad en kon alles plaatsen, dank je wel voor het bevestigen van mijn gevoel... Kus xx

Anoniem - September 07 2019, 20:49

Altijd je gevoel volgen!

Laura - September 20 2019, 19:30
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik ben onwijs blij dat ik Laura weer heb mogen spreken! Wat een geweldig mens ben je ook, hartelijk dank voor het geweldige consult en ik vind je echt een toffe vrouw, bent altijd eerlijk en direct. Geweldig xxxx

Anoniem - September 07 2019, 20:49

Dank je wel!

Laura - September 20 2019, 19:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeer helder en goed

Onbekend - Juli 13 2019, 21:55

Dank je wel!

Laura - September 20 2019, 19:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Laura waar anderen de kaarten oplezen heb jij er een verhaal van gemaakt.Dit is wat je mag verwachten van iemand die zich aanbied als medium

Odes - Juli 13 2019, 10:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Juli 12 2019, 22:48