Reviews

Consulent Leighsanne heeft 53 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 24, 13:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Was de eerste keer bij jou. fijne chat. Dankjewel voor het meekijken. Ik wens je alvast een heel goed uiteinde en een nog beter begin van het nieuwe jaar. Liefs

Sharon - December 29 2022, 22:34

Allereerst heel fijn, liefdevol nieuwjaar! Omdanks het iets mindere gesprekje, houd moed en kracht en vooral veel liefde! Dikke XX

Leighsanne - December 29 2022, 22:37
Ster Ster Ster Ster

Bedankt ik blijf mn gevoel volgen. liefs

December 18 2022, 09:13
Ster Ster Ster Ster Ster

bedankt voor t fijne gesprek is voor ons beide spannend maar willn elkr graag zien !

December 13 2022, 22:53

Heel graaggedaan. Geniet er samen van en blijf niet over de angsten denken. Blijf bij het mooie en fijne gevoel! X

Leighsanne - December 13 2022, 22:58
Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor t fijne gesprek ! heb er zin in rustig leren kennen deze man ! en hopelijk meer word

December 08 2022, 13:52

Graaggedaan, komt goed. Jullie willen het beide dus dat zit zeker goed en fijn. Geniet er van de komende tijd ! XX

Leighsanne - December 08 2022, 13:55
Ster Ster Ster Ster Ster

November 30 2022, 21:17
Ster Ster Ster Ster Ster

November 25 2022, 14:57

Knuffel! X

Leighsanne - November 25 2022, 14:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Een ontzettend lieve consulente. Kan goed invoelen. En zegt wat ze ziet. En ook blijft zien. Een topper!! Ben je heel dankbaar?♥️

Nora5 - November 24 2022, 22:42

Je bent goed opweg. Grijp je kansen waar je kan en doorzie andere hun mening, de jouwe is belangrijker. Zet hem op! Dikke XX

Leighsanne - November 24 2022, 22:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor de correcte duiding ! Ik hoop dat het verdriet voor beide stopt , er zijn twee verliezers momenteel.

Irisroos - November 18 2022, 22:50

Heel graaggedaan, rustig aan. Denk ook aan jezelf, vergeet jezelf niet. Rust nodig bij beide, maar onthoud dat er wat meer rust komt! XxX

Leighsanne - November 18 2022, 23:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Altijd fijn om jou te horen vertellen wat je uit de kaarten haalt. Je weet veel te vertellen en daar mag je zeker ook weer eens de 5 sterren voor ontvangen. Liefs L

Lous - November 12 2022, 23:10

Bedankt weer voor je lieve woorden. Fijn weekend lieverd en je weet het, je loopt de goede kant op! Trots op jou

Leighsanne - November 12 2022, 23:12