Liane - Box: 182 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Liane

0 reviews

Intuïtief coach, heldervoelend, empatisch, tarot reader, energie lezen, tweelingzielen, soulmates, narcisme.

Afwezig

Over mij

Mijn naam is Liane, al mijn hele leven weet ik dat ik dingen voel en zie die andere mensen niet voelen, zien of kunnen ervaren. Nu ik heb geleerd on mij hier nog meer voor open te stellen wil ik graa

Mijn naam is Liane, al mijn hele leven weet ik dat ik dingen voel en zie die andere mensen niet voelen, zien of kunnen ervaren.

Nu ik heb geleerd on mij hier nog meer voor open te stellen wil ik graag andere mensen helpen met hun levensvragen. Ik ben afgestudeerd intuïtief Coach en energie lezer.

Ik werk vanuit mijn intuïtie, ik luister naar jouw verhaal, voel in op je energie en geef je inzichten om verder te komen. Ik voel altijd goed aan wat er nodig is om weer terug in jouw kracht te komen. Een veilig gevoel en vertrouwen zijn voor mij heel erg belangrijk.

Mijn specialisatie is de liefde. Ik kan je inzicht geven in relatie dynamieken, helpen met jouw tweelingziel reis of meekijken of een bepaalde relatie nog wel voedend voor je is. De basis is altijd zelfliefde. Jij hebt zelf veel meer in de hand dan je soms denkt. Ook met vragen over jouw spirituele ontwikkeling kan ik je verder helpen. Ik heb 20 jaar ervaring en heb zelf het pad bewandeld, ik was een depressief meisje die niks begreep van het leven. Ik voel nu onvoorwaardelijke liefde voor het leven en gun iedereen dit in zichzelf te ontdekken.

De oplossing zit in jezelf!. We hebben de tools om het leven te leven wat we graag willen al in ons.

Geen enkele vraag is gek, je kunt mij alles vragen.  Alles over de liefde, alles over jouw leven.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten.

❤️

Liane

Lees meer..

Reviews

Consulent Liane heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support