In gesprek

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 785 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Liselotte 17

Liselotte

Ster Ster Ster Ster Ster
150 reviews

Inca Sjamaan, Medium: helderziend, heldervoelend en helderwetend. Kindercoach. Sterk in het aanvoelen hoe iemand tegenover jou staat.

In gesprek

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 785 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Wie is Liselotte? Volgens de westerse astrologie, sterrenbeeld weegschaal, volgens de Maya kalender een witte spiegel en volgens de Chinese astrologie geboren in het jaar van de tijger. Ik ben extr

Wie is Liselotte?
Volgens de westerse astrologie, sterrenbeeld weegschaal, volgens de Maya kalender een witte spiegel en volgens de Chinese astrologie geboren in het jaar van de tijger.
Ik ben extreem gevoelig, mijn gaven van zien, voelen en weten zijn sterk ontwikkeld en ik doorzie en doorvoel alle lagen, alle lagen van bewustzijn.
Ik communiceer met een liefdevol hart, altijd in verbinding met moeder aarde en een constante open lijn naar boven.
Ik daag je uit, om op onpersoonlijke wijze de onophoudelijke projecties te observeren. Zodat je ziet en begrijpt wat er uiterlijk aan je verschijnt en innerlijk in je leeft.
Pak mijn hand, ik loop graag een stukje mee op jouw pad, om de weg te (her)vinden naar jouw hart.

Je kunt mij bellen met iedere vraag die je hebt. Ik werk met gerichte vragen, zo krijg ik een volledig antwoord en kan ik beter invoelen op de diepere en onderliggende laag. Tevens leg ik verschillende kaarten. In mijn praktijk; De Wenssteen, begeleid ik volwassenen en hooggevoelige kinderen.


Leven vanuit je hart; Je kern laten stralen, je kwaliteiten optimaal benutten.
Hooggevoeligheid; Omgaan met hooggevoeligheid en in je eigen kracht staan.
Leven in het nu; Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, je leven en eigen geluk. Het omarmen van je verleden. Vrij zijn van angsten.
Balans vinden; Spiritueel, mentaal, fysiek en emotioneel in balans zijn.
Zelfacceptatie; Leren (h)erkennen van je eigen persoonlijkheid, structuur en overtuigingen. Ombuigen van weerstanden; Omgaan met je gevoelswereld. Wat is van mij en wat is van jou?
Harmonie; In evenwicht met jouw vrouwelijke en mannelijke kracht!
Bewustwording; Bewuster worden van je eigen-wijsheid.


Mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in al zijn facetten, mijn pittige en grote levenslessen en mijn gevoeligheid hebben uiteindelijk geleid tot het opzetten van mijn eigen bedrijf.
Van jongs af aan, hield ik mij al bezig met de grote vragen van het leven, het hoe en waarom van het leven. Communiceren met de andere wereld was voor mij net zo normaal als praten met mijn vriendinnen. Zo gevoelig als ik was, pakte ik werkelijk alles op van andere mensen en van de andere wereld. Ik kon nergens en bij niemand terecht met mijn “ik”, waardoor ik me vaak onbegrepen en alleen voelde.
De vragen en gevoelens die ik had, bleven lang onbeantwoord.
Waarom kwam er toch nooit uit mij, wat er voor mijn gevoel in mij zat? Waarom bleef ik maar tegen hetzelfde aanlopen in het leven? Waarom bleef mijn verleden mij achtervolgen? Waarom kon naar mijn gevoel alles beter en anders? Waarom bleef ik tegen muren aanlopen, tegen muren in mezelf en daardoor ook buiten mijzelf? Ook zag ik dit in anderen. Ik sprak rechtstreeks tot en met iemands ziel en tegelijkertijd zag de werkelijkheid er heel anders uit.
Uiteindelijk ben ik bijna schaakmat gezet door het leven zelf en was er voor mij geen andere keuze, dan de diepte in te gaan. En de diepte ging ik in…..met al mijn blokkades, muren, overlevingsstrategieën , mijn gevoeligheid, mijn pijn, mijn verdriet en al mijn vragen. Vragen over mezelf, gevoelens, gedachten en emoties, mijn leven, het leven, de evolutie van de ziel, het universum, de wetten van het universum.
De grote Waaromhoezo en Watnu-vraag, noem ik het.
Het was en is een pad van heling, genezing en onvoorwaardelijke liefde!
Deze weg voor mij, de antwoorden die ik heb gekregen, mezelf die ik heb gevonden, de opleidingen die ik heb gevolgd, leidt naar mijn onvermijdelijke en prachtige opdracht in dit leven…. Jou tot volle bloei laten komen!
Wees de mooiste die je kunt zijn, wees allemachtig prachtig en waarachtig , vol passie, in liefde en vrijheid!

Ik spreek je graag! Dikke liefs, Liselotte

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +7
  • Scheiding +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1
  • Helderziendheid +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +2
  • Tarotkaarten +1

Reviews

Consulent Liselotte heeft 150 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve LiselotteNet gevraagd of ik een kleur voor mij mag zien om te Helen de hele kamer werd prachtig blauw met mooie lichtstralen en een , eigenlijk niet te beschrijven, prachtig oog. Morgen ga ik het tekengerei te voorschijn halen. Zo fijn dat ik mij kon uitten. Heel veel liefs en dankbaar. Xxx

Marianne - Augustus 09, 21:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Liselotte, dank voor je helder contact, ik laat het even bezinken wat ik woensdag ga doen. Ben er erg door geraakt.. lief van mij.

Marianne - Augustus 08, 20:52

Ik stuur je heel veel knuffels en wijsheid. En ik geloof nog steeds dat dit positief gaat draaien. Belangrijk dat je je uitspreekt.❤️

Liselotte - Augustus 09, 16:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Thx herkenbaar wat je zegt en voelt.. ga het aanzien, de verbinding is te sterk om het helemaal te verbreken,.. even bevestiging v je gekregen zeker omdat ik nooit eerste sprak. Fijne nacht ?

Vuurpaardje - Juli 27, 23:58

Laat de erkenning van jullie verbinding niet afhangen van zijn ontkenning. Vertrouw. Dank v je lieve review. Lekker slapen voor zo ❤️

Liselotte - Juli 28, 00:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik bel je gauw weer zodra ik kan Had je langer willen spreken, omdat ik het nodig heb, maar centjes zijn op. Bedankt voor het advies, luisterend oor vooral en het invoelen doe je goed. Zoals ik gisteren al zei: je bent een van de betere consulenten. Ik voel dat zelf ook bij jou. Grts S.

anoniem - Juli 26, 21:04

Je bent een grote lieverd. Het is nu Me, Myself and I tijd voor je. Luister naar je hartenwensen en geef jezelf ruimte en vrijheid ❤️

Liselotte - Juli 27, 13:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijne topconsulente

Anoniem - Juli 17, 10:53

Wat lief... dankjewel!

Liselotte - Juli 17, 12:05
Bekijk alle 150 reviews