Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 785 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Liselotte 20

Liselotte

Ster Ster Ster Ster Ster
164 reviews

Inca Sjamaan, Medium: helderziend, heldervoelend en helderwetend. Kindercoach. Sterk in het aanvoelen hoe iemand tegenover jou staat.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 785 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Wie is Liselotte? Volgens de westerse astrologie, sterrenbeeld weegschaal, volgens de Maya kalender een witte spiegel en volgens de Chinese astrologie geboren in het jaar van de tijger. Ik ben extr

Wie is Liselotte?
Volgens de westerse astrologie, sterrenbeeld weegschaal, volgens de Maya kalender een witte spiegel en volgens de Chinese astrologie geboren in het jaar van de tijger.
Ik ben extreem gevoelig, mijn gaven van zien, voelen en weten zijn sterk ontwikkeld en ik doorzie en doorvoel alle lagen, alle lagen van bewustzijn.
Ik communiceer met een liefdevol hart, altijd in verbinding met moeder aarde en een constante open lijn naar boven.
Ik daag je uit, om op onpersoonlijke wijze de onophoudelijke projecties te observeren. Zodat je ziet en begrijpt wat er uiterlijk aan je verschijnt en innerlijk in je leeft.
Pak mijn hand, ik loop graag een stukje mee op jouw pad, om de weg te (her)vinden naar jouw hart.

Je kunt mij bellen met iedere vraag die je hebt. Ik werk met gerichte vragen, zo krijg ik een volledig antwoord en kan ik beter invoelen op de diepere en onderliggende laag. Tevens leg ik verschillende kaarten. In mijn praktijk; De Wenssteen, begeleid ik volwassenen en hooggevoelige kinderen.


Leven vanuit je hart; Je kern laten stralen, je kwaliteiten optimaal benutten.
Hooggevoeligheid; Omgaan met hooggevoeligheid en in je eigen kracht staan.
Leven in het nu; Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, je leven en eigen geluk. Het omarmen van je verleden. Vrij zijn van angsten.
Balans vinden; Spiritueel, mentaal, fysiek en emotioneel in balans zijn.
Zelfacceptatie; Leren (h)erkennen van je eigen persoonlijkheid, structuur en overtuigingen. Ombuigen van weerstanden; Omgaan met je gevoelswereld. Wat is van mij en wat is van jou?
Harmonie; In evenwicht met jouw vrouwelijke en mannelijke kracht!
Bewustwording; Bewuster worden van je eigen-wijsheid.


Mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in al zijn facetten, mijn pittige en grote levenslessen en mijn gevoeligheid hebben uiteindelijk geleid tot het opzetten van mijn eigen bedrijf.
Van jongs af aan, hield ik mij al bezig met de grote vragen van het leven, het hoe en waarom van het leven. Communiceren met de andere wereld was voor mij net zo normaal als praten met mijn vriendinnen. Zo gevoelig als ik was, pakte ik werkelijk alles op van andere mensen en van de andere wereld. Ik kon nergens en bij niemand terecht met mijn “ik”, waardoor ik me vaak onbegrepen en alleen voelde.
De vragen en gevoelens die ik had, bleven lang onbeantwoord.
Waarom kwam er toch nooit uit mij, wat er voor mijn gevoel in mij zat? Waarom bleef ik maar tegen hetzelfde aanlopen in het leven? Waarom bleef mijn verleden mij achtervolgen? Waarom kon naar mijn gevoel alles beter en anders? Waarom bleef ik tegen muren aanlopen, tegen muren in mezelf en daardoor ook buiten mijzelf? Ook zag ik dit in anderen. Ik sprak rechtstreeks tot en met iemands ziel en tegelijkertijd zag de werkelijkheid er heel anders uit.
Uiteindelijk ben ik bijna schaakmat gezet door het leven zelf en was er voor mij geen andere keuze, dan de diepte in te gaan. En de diepte ging ik in…..met al mijn blokkades, muren, overlevingsstrategieën , mijn gevoeligheid, mijn pijn, mijn verdriet en al mijn vragen. Vragen over mezelf, gevoelens, gedachten en emoties, mijn leven, het leven, de evolutie van de ziel, het universum, de wetten van het universum.
De grote Waaromhoezo en Watnu-vraag, noem ik het.
Het was en is een pad van heling, genezing en onvoorwaardelijke liefde!
Deze weg voor mij, de antwoorden die ik heb gekregen, mezelf die ik heb gevonden, de opleidingen die ik heb gevolgd, leidt naar mijn onvermijdelijke en prachtige opdracht in dit leven…. Jou tot volle bloei laten komen!
Wees de mooiste die je kunt zijn, wees allemachtig prachtig en waarachtig , vol passie, in liefde en vrijheid!

Ik spreek je graag! Dikke liefs, Liselotte

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +12
  • Zielsverwanten +3
  • Scheiding +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Helderziendheid +2
Life Coaching icon
Life Coaching +2
  • Levensvragen +1
  • Geluk +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +3
  • Tarotkaarten +1
  • Kaartleggingen Algemeen +1

Reviews

Consulent Liselotte heeft 164 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Veel dank Liselotte ♥️ Ik vond het heel fijn je gisteren te spreken. Je zag wederom heel veel moois voor mij. Vooral de transformatie waar je het over had, ik kreeg er een fijn gevoel van. Liefs Reshma ♥️

Resh - November 08, 13:22

Heel graag gedaan voor jou lieve Reshma. Blijf lekker manifesteren, vol vertrouwen ❤️

Liselotte - November 08, 19:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeer goed...10 sterren verdiend voelt heel goed in. Dankjewel en liefst x

Anoniem - November 06, 18:54

Wat ontzettend lief... dankjewel. Graag gedaan en dikke liefs terug ❤️

Liselotte - November 06, 20:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een heerlijk duidelijk gesprek, liefdevol, kloppend en rust brengend, dank voor de helderheid en prachtige energie ✨

peggy - November 01, 23:15

Mooie lieve vrouw.Fijn dat je weer in je rust zit.Blijf lekker voelen in het hier en nu.Je bent precies waar je zijn moet.Dikke knuffel❤

Liselotte - November 02, 01:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Ook wel heel grappig, ik belde eerst twee andere consulenten, maar die namen niet op. Jij wel en dat moest ook zo zijn dat jij met jouw gaven mij de antwoorden zou geven. Dit vind ik geweldig en magisch. Heel mooi, dank ♥️

Resh - Oktober 27, 19:52

Mooi hè...hoe de dingen soms voor ons geregeld worden. Knuffel ❤️

Liselotte - Oktober 27, 20:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Liselotte ♥️ Zoveel dank voor het gesprek met jou. Zoveel helder- en duidelijkheid. Je vertelde het zo liefdevol en ik voelde me er zo fijn bij. Mooi wat je kon zien, waardevol en prachtig. Mooie uitleg van hoe het zit. Ik bel je nog terug. Alle liefs Reshma ♥️

Resh - Oktober 27, 19:47

Lieve Reshma, heel graag gedaan voor jou. Dankjewel voor jouw mooie review. Je bent altijd welkom ❤️ Dikke knuffel ❤️

Liselotte - Oktober 27, 20:55
Bekijk alle 164 reviews