Luisterzon - Box: 164 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Luisterzon

0 reviews

LUISTERKIND-AFSTEMMING middels TEXT-CONSULT. Hierin wordt door mij met een kind(je) of volwassene contact in de ENERGIE gelegd.

Afwezig

Over mij

LUISTERKIND-AFSTEMMING in de ENERGIE middels TEXT-CONSULT. Alles is ENERGIE. Hallo ik ben Maria Rosa, Lichtwerker die via de energie contact legt en dan belangrijke zaken doorkrijgt, die voor u/uw kin

LUISTERKIND-AFSTEMMING in de ENERGIE middels TEXT-CONSULT.
Alles is ENERGIE.
Hallo ik ben Maria Rosa, Lichtwerker die via de energie contact legt en dan belangrijke zaken doorkrijgt, die voor u/uw kind (je) belangrijk zijn.
Deze Afstemming ontvangt u in het text-bericht, Dit duurt even omdat ik in gesprek ga met het kind/de persoon om wie het gaat.
Om een Luisterkind-Afstemming te mogen/kunnen maken, heb ik De Luisterkind- opleiding gevolgd.

U kunt een LUISTERKIND--AFSTEMMING aanvragen met een tekstbericht.
Hierin vermeldt u dat u een LUISTERKIND-AFSTEMMING aanvraagt, de persoon voor wie het is, met leeftijd. U meldt het probleem waar u tegen aan loopt en de vraag daarbij en u voegt een FOTO bij, waarop de persoon alleen staat afgebeeld.
Een LUISTERKIND-AFSTEMMING vraagt u aan voor uzelf, of voor uw kind onder de 12 jaar. Of voor een persoon waarvoor u verantwoordelijk bent omdat deze persoon niet zelfstandig beslissingen kunt nemen. Voor een ander persoon maak ik geen ENERGIE-AFSTEMMING.
Maar het kan natuurlijk wel over een andere persoon gaan met betrekking tot uzelf.
U kunt uw tekst ook via een bijgevoegd bestand toesturen, waarop dan ook de foto van uw kind/uzelf staat afgebeeld.
De LUISTERKIND-Afstemming bestaat uit minstens 1 A4.
u kunt 1 vraag per bericht sturen.
De meeste AFSTEMMINGEN maak ik voor jonge kinderen, daarin ben ik gespecialiseerd. Ik ben oa. al 45 jaar groepsleerkracht met het jonge kind.
Maar ook voor oudere mensen maak ik graag een Afstemming.
U kunt ook een uitgebreide Luisterkind-afstemming aanvragen, indien u dat (ook) wilt, zal ik daarvoor de nodige info bijsluiten

Liefdevolle groet,
IN LAK'ECH - Ik ben een andere JIJ

* U kunt ook een "gewone" vraag stellen die ik als opvoedkundige/onderwijskundige/specialist van het jonge kind/groepsleerkracht zal beantwoorden. U moet wel duidelijk aangeven of het een LUISTERKIND-AFSTEMMING is of een GEWONE VRAAG

Lees meer..

Reviews

Consulent Luisterzon heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support