Reviews

Consulent Lynn heeft 269 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Top♥️

Xxx - December 28 2022, 23:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Je bent goud x

Merel - December 28 2022, 17:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Lynn! Mijn laatste vraag rond tijd kon je net niet meer beantwoorden...

Annemie - December 28 2022, 11:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Sorry lieverd, ging weer zo snel. Jij hebt mijn energie goed gevoeld en daar belde ik ineens hahaha. Massage goed, gezondheid beter, alleen die man he. Wat een proces. Voelde ineens paniek opkomen en een jankbui. Ik ga me zeker reinigen. Wilde eerst jou bellen. Tot snel lieve Lynn xxx

Sharon - Oktober 30 2022, 18:18
Ster Ster Ster Ster Ster

Onzettend goed heeft alles benoemd wat er is gebeurd en al mijn vragen beantwoord heel erg knap eindelijk iemand met een echte gave! Bedankt ?

Oktober 24 2022, 17:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Lynn is super zuiver en mega accuraat. Alles is steeds uitgekomen wat ze zag en ben haar ontzettend dankbaar voor alles!!! Ik raad haar zeker aan, daarnaast is haar energie helend! ?❤️

Katalina - Oktober 06 2022, 22:16
Ster Ster Ster Ster

Lynn voor de 2e keer gesproken, ze zegt opnieuw hetzelfde als de vorig x. Dus ik moet nu echt vertrouwen blijven houden, maar geduld is niet mijn sterkste kant. Ook zag je in de kaarten dat ik een rot periode achter de rug heb gehad, dit klopt helemaal. Ben nu nog steeds aan het helen hiervan. X L

Lisa - Augustus 12 2022, 18:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Anoniem - Juni 29 2022, 17:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Super dank Lynn voor je energie en mooie consult! Ik had graag nog meer geweten maar geld was op :D nu wacht ik af en is zo spannend! Je zei dingen die je niet kon weten! Liefs A. tot nog een keer! Aanrader! X

Aaa1992 - Juni 19 2022, 17:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Zoveel informatie over alles en exact aangevoeld. Snelle directe antwoorden, ik ben weggeblazen en de toekomst ziet er zo rooskleurig uit. Ik zit op een roze wolk.

Poppie - Juni 18 2022, 11:59