Reviews

Consulent Lynn heeft 283 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Altijd weer te snel! Veel inform en veel was uitgekomen. We gaan het allemaal weer meemaken :) dank je wel weer xxxx

Anoniem - Mei 05, 16:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Lynn, Wat jij gezien hebt komt vaker. Heb vertrouw in jou. Xxxx

Wi8 - September 04 2023, 19:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor het meekijken lieverd. En dat ik ervan uit mag gaan dat dit niet door gaat slepen totdat ik op ben en er onder door ga. Moet nu echt sterk blijven.

Anoniem - Augustus 18 2023, 10:10
Ster Ster Ster Ster Ster

In 1 woord...GEWELDIG!!!Een lieve blije Lynn die ook zeer goed is in het zien wat betreft mijn vraag hoe deze situatie in elkaar zit.Blijft een bijzonder mooie gave.Enorm bedankt.Liefs van mij xxx

Anoniem - Augustus 15 2023, 20:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Als altijd fijn je gesproken te hebben, tijd gaat te snel voorbij haha...dank dank dank voor het gesprek! 😊❤️

Juli 01 2023, 16:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel weer! Verbinding was alweer op :( we gaan het allemaal meemaken :) Ik laat het op mij af komen :) xxxxx

Anoniem - Juni 22 2023, 11:30
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel leuk en fijn gesprek. Misschien nog antwoord laatste vraag 😉 ja of nee..

Jose - Mei 27 2023, 15:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb er geen woorden voor. Zonder veel info krijgt Lynn zoveel en zo zuiver door. Dat kan alleen betekenen dat zij een heel zuiver persoon is. Supergoed in invoelen ! Liefs, Nargish

Mei 27 2023, 15:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Lynn, je bent echt een topper! Ik heb er geen andere woorden voor. Wat je doorkreeg en mij kon vertellen was fantastisch gewoon! Je zei dingen dat je niet kon weten en daarnaast kan ik zo ontzettend met je lachen! Super bedankt! ♥️

Nikki - Mei 15 2023, 20:10
Ster Ster Ster Ster Ster

De lijn was op het laatst slecht, maar heel erg bedankt voor het fijne consult. Een feest om met jou te bellen. De details die jij weet/ziet zijn echt bijzonder. ❤️

Jea - Mei 15 2023, 14:15