Reviews

Consulent Manda heeft 69 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Echt de allerbeste en ook de allerliefste! Alles klopt precies en is heel zuiver, en ze heeft echt altijd gelijk, en gelijk gehad in alles! ❤️❤️❤️

Aaa - Gisteren, 23:45

Dankjewel lieverd❤️

Manda - Gisteren, 23:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Lous - Gisteren, 23:16

Dankjewel❤️

Manda - Gisteren, 23:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel manda , voor je hukp. Wat ben je goed zeg ! Blij dat je alles goed ziet komen . Liefs i ❤️

Pip - Januari 08, 23:03

Graag gedaan ❤️, Blijf vertrouwen houden en het komt goed liefs x

Manda - Januari 08, 23:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel lief dat je er altijd voor me bent en me wil helpen.. ik wens je heel veel geluk en nog meer voorspoed toe.. je bent licht en liefde ?

Kippetje - December 15 2022, 23:20

Graag gedaan ❤️ wens jou ook heel veel Liefde en Geluk en ik help je graag

Manda - December 15 2022, 23:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je schat, tot gauw weer. Dikke knuffel..

Kippetje - December 04 2022, 17:10

Graag gedaan, tot gauw. Knuffel terug

Manda - December 04 2022, 17:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel! Mooi hoor, telefonisch lijkt me ook een keer fijn. Lfs louise

Lous - Oktober 08 2022, 21:24

Lieve Louise graag gedaan . Telefonisch is zeker mogelijk hopelijk tot gauw Liefs x

Manda - Oktober 08 2022, 21:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Lief, dank je. Over je sk lees boek de emotie code van Bradley Nelson. Heeft mij geholpen om ook mijn sk stabiel te krijgen. Ik was 8jaar aan de zelfde mg. Geen effect 2 sessies met een persoon gehad die de methode geleerd heeft en gelijk onder de waarde 2.0 eerder nooit lager dan 4.0.

Juli 17 2022, 22:20

Dankjewel voor de tip ❤ ik zal het boek eens bestellen. Hopelijk helpt het mij ook op de sk waardes stabiel te krijgen.

Manda - Juli 17 2022, 23:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel manda ! Mooi wat je voor mij mocht zien ! Liefs i

Pip - Juli 15 2022, 20:49

Graag gedaan geniet van de zomer en schrijf namen op ❤

Manda - Juli 15 2022, 20:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Ontzettend goed, Ontzettend specifiek. Zegt dingen die ze niet kan weten. Ook niet te raden uit jouw gegeven antwoorden dus voor mij voor herhaling vatbaar. Ps ik heb gelijk vriendin en nichtje gebeld omdat die specifiek benoemd werden zonder dat ik dit ooit aangaf ? en ga je tips zeker toepassen

KeSa - Juni 25 2022, 01:03

Dankjewel❤

Manda - Juni 25 2022, 03:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Het is echt bijna niet te geloven dat er nog iets van contact gaat komen. Ik ben echt heel erg benieuwd. Dank je wel x

eowyn - Juni 14 2022, 23:31

Graag gedaan❤

Manda - Juni 15 2022, 08:05