In gesprek
Profielfoto van Mandy

Mandy

Ster Ster Ster Ster Ster
594 reviews

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend, lichtwerker, zielsconnectie, coaching, Reiki op afstand, Chakra healing, ASS, kinderen.

In gesprek

Over mij

Welkom op mijn profiel! Ik ben een soul reader, medium, life-coach, gezinsbegeleider, chakra healer en hypnotherapeut. Ik ben hier om je te helpen bij al je levensvragen. Ik geloof dat iedereen het p

Welkom op mijn profiel!

Ik ben een soul reader, medium, life-coach, gezinsbegeleider, chakra healer en hypnotherapeut. Ik ben hier om je te helpen bij al je levensvragen. Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om een vervuld en gelukkig leven te leiden. Ik ben hier om je te helpen bij het vinden van je eigen weg. Als soul reader en medium kan ik je helpen bij het verkrijgen van inzicht in jezelf en je levenspad. Ik werk op een dieper niveau en kan je helpen om verbinding te maken met je eigen innerlijke wijsheid en de wijsheid van de spirituele wereld. Dit kan je helpen om beter te begrijpen wat er onder de oppervlakte speelt, wat je nodig hebt om te groeien en te bloeien, en hoe je jouw leven meer in lijn kunt brengen met je ware zelf.

Ik kan je begeleiden bij het stellen van doelen en het maken van positieve veranderingen in je leven. We zullen samenwerken om te identificeren wat voor jou belangrijk is en wat je wilt bereiken in het leven, en we zullen stappen zetten om daar te komen.

Als gezinsbegeleider kan ik je helpen bij het vinden van harmonie en balans in je gezin. Of je nu worstelt met communicatieproblemen, opvoedingsuitdagingen of andere problemen, ik kan je helpen bij het vinden van oplossingen die werken voor jou en je gezin. Ik heb mijn vaardigheden als soul reader, medium, life-coach, gezinsbegeleider en hypnotherapeut ontwikkeld door middel van opleiding en praktijkervaring. Ik heb veel geleerd van mijn cliënten en ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren, zodat ik je de best mogelijke ondersteuning kan bieden.

Of je nu met specifieke problemen te maken hebt, zoals stress, angst, depressie, relatieproblemen, of gewoon behoefte hebt aan een beter begrip van jezelf en je levenspad, ik ben hier om je te helpen. Ik kan je helpen bij het vinden van de antwoorden die je zoekt en je ondersteunen bij het maken van de veranderingen die nodig zijn om het leven te creëren waar je naar verlangt.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +171
 • Zielsverwanten +35
 • Tweelingzielen +47
 • Scheiding +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +7
 • Zelfbewustzijn +1
 • Spirituele ontwikkeling +1
 • Contact met overledenen +1
 • Helderziendheid +2
Life Coaching icon
Life Coaching +3
 • Levensvragen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
 • Carrière +2
 • Financiën +2
 • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Mandy heeft 594 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Greetings from paradise island/ flamingo eiland.. Ik hoop dat hij snel komt mn prins op zn schilpad!!! Ben er aan toe... ff knuffelen en bijkletsen!!

Dushii - Gisteren, 08:01

Enjoy paradise! Haha geniet lieverd. Liefs, M

Mandy - Gisteren, 18:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks weer! Wat bedoelde je eigenlijk met : Als je heel lang wacht, duurt het heel kort) ;)? Liefs!!

Lies - Juni 04, 21:08

Is een doordenkertje ;) Liefs, XM

Mandy - Gisteren, 18:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Zoals gewoonlijk ❤️❤️.Topper en weer helemaal blij. Dank je wel lieverd xxx

Corina - Juni 04, 18:29

En altijd fijn jou te spreken lieverd! Trots op jou! Liefs,X M

Mandy - Gisteren, 18:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor alles! Ik voel enorm verdriet maar volgens mij komt dat echt van zijn kant...voel hem alle kanten opvliegen! Ze laten het hem inderdaad goed voelen en beleven klopt dat? Jij enorm bedankt! Liefs ! xx

Lotusflower - Juni 03, 23:48

Ja lieverd dat klopt! Het is gewoon een pittig stuk waar hij op t moment in zit maar is niet erg! Liefs, M

Mandy - Juni 04, 07:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel lieve Mandy voor je heldere consult! Je voelde het gelijk direct goed aan! Nu voel ik weer hetzelfde maar denk dat dat juist zijn eigen sadness is...klopt dat? Ik kom snel weer bij je terug! Liefs Lotusflower

Lotusflower - Juni 03, 23:45

Geen dank lieverd! Probeer de energie lekker buiten je te houden. Leuke dingen doen! Genieten! Hij heeft zijn stuk! Liefs, X M

Mandy - Juni 04, 07:40
Bekijk alle 594 reviews
nl en