Mandy - Box: 726 - Topconsulenten.nl

In gesprek (chat)
Profielfoto van Mandy

Mandy

Ster Ster Ster Ster Ster
666 reviews

Sterk heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend, lichtwerker, zielsconnectie, transformatief coachen, Reiki, Chakra healing, ASS, kinderen.

In gesprek (chat)

Over mij

Welkom op mijn profiel! Ik ben een soul reader, medium, life-coach, coach, gezinsbegeleider, chakra healer, reiki master, ademcoach en hypnotherapeut. Ik ben hier om je te helpen bij al je levensvrag

Welkom op mijn profiel!

Ik ben een soul reader, medium, life-coach, coach, gezinsbegeleider, chakra healer, reiki master, ademcoach en hypnotherapeut. Ik ben hier om je te helpen bij al je levensvragen. Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om een vervuld en gelukkig leven te leiden. Ik ben hier om je te helpen bij het vinden van je eigen weg. Als soul reader en medium kan ik je helpen bij het verkrijgen van inzicht in jezelf en je levenspad. Ik werk op een dieper niveau en kan je helpen om verbinding te maken met je eigen innerlijke wijsheid en de wijsheid van de spirituele wereld. Dit kan je helpen om beter te begrijpen wat er onder de oppervlakte speelt, wat je nodig hebt om te groeien en te bloeien, en hoe je jouw leven meer in lijn kunt brengen met je ware zelf.

Ik heb mijn vaardigheden als soul reader, medium, life-coach, gezinsbegeleider en hypnotherapeut ontwikkeld door middel van opleiding en praktijkervaring. Ik heb veel geleerd van mijn cliënten en ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren, zodat ik je de best mogelijke ondersteuning kan bieden.

Of je nu met specifieke problemen te maken hebt, zoals stress, angst, depressie, relatieproblemen, of gewoon behoefte hebt aan een beter begrip van jezelf en je levenspad, ik ben hier om je te helpen. Ik kan je helpen bij het vinden van de antwoorden die je zoekt en je ondersteunen bij het maken van de veranderingen die nodig zijn om het leven te creëren waar je naar verlangt. Met liefde reik ik je de benodigde handvatten aan om vooruit te komen.

Mijn boodschappen zijn altijd helder en oprecht, zelfs als ze niet overeenkomen met jouw wensen. Elk probleem heeft een oplossing, vooral wanneer je een duidelijk beeld hebt van de situatie. Mijn rol is om je liefdevol te voorzien van antwoorden en inzichten, maar uiteindelijk ligt de manier waarop je deze aanpakt bij jou. Onthoud dat jouw grootste kracht binnenin jezelf schuilt.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +204
 • Zielsverwanten +41
 • Tweelingzielen +56
 • Scheiding +2
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +8
 • Zelfbewustzijn +1
 • Spirituele ontwikkeling +2
 • Contact met overledenen +1
 • Helderziendheid +2
Life Coaching icon
Life Coaching +5
 • Levensvragen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +8
 • Carrière +2
 • Financiën +3
 • Levensinrichting +2

Reviews

Consulent Mandy heeft 666 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Top consulent!! Haar voorspelling is uitgekomen!! Dankjewel lieverd❤️

Anoniem - September 22, 07:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Mandy werkt 100% vanuit haar hart, en ik raadt haar iedereen aan. Ze is eerlijk en zuiver, praat je niet naar de mond. En soms heb je die keiharde spiegel echt nodig. Alleen maar liefde voor jou ❤️

Bianca - September 16, 13:00

Je bent een lieverd, je hebt het goed gedaan! Ben trots op je! Dikke knuffel! X

Mandy - September 16, 19:32
Ster Ster Ster Ster

Fijn warm gesprek. Alleen wat te kort 2x 😅. Maar wel erg prettig. Hoop idd dat het goed komt met P. Heb weer wat hoop dat hij gelukkig wordt..... Hopelijk gauw. 🍀🍀🍀

September 13, 14:55

Het komt goed lieverd! Het was een fijn gesprek! Probeer je niet te druk te maken. Liefs en een dikke knuffel! X

Mandy - September 13, 15:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Danki mami, Voor het mee kijken. 💖

Reelies - September 12, 18:33

Geen dank lieverd! Altijd welkom! Liefs, M

Mandy - September 13, 15:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Xx

Dav - September 10, 12:16
Bekijk alle 666 reviews
nl en
Support