Reviews

Consulent Manuela Hau heeft 397 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Zo dankbaar dat ik met je heb mogen praten, liefdevol wijsheid en waarheid ontvangen.

Marianne - Januari 23, 11:39

Graag gedaan lieve Mar, wees altijd welkom. Liefs Manuela ❤️

Manuela Hau - Januari 24, 17:18
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik ben nog steeds onder de indruk van het consult deze morgen. Alles wat je zei tot in detail! Ik voelde me ook een stuk beter na afloop en ik heb het gevoel dat ik de wereld weer wat beter aan kan!

Januari 17, 18:13

Fijn dat je je beter voelde na afloop. Hou je taai, het gaat je wel lukken. Liefs Manuela

Manuela Hau - Januari 18, 10:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel manuela

Anoniem - December 23 2022, 13:19

Graag gedaan hoor, en wees altijd welkom. Fijne kerstdagen. Liefs Manuela ❤️

Manuela Hau - December 23 2022, 13:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Manuela, ik ben je even kwijt geraakt door het opnieuw opladen, maar wat je doorkreeg raakte me enorm. Nu nog uit het hoofd komen en in het voelen. Heal the world..

Nas - December 22 2022, 10:02

Het gaat helemaal goedkomen, ik zag de boekjes niet voor niets. Wees altijd welkom, en fijne feestdagen gewenst ❤️

Manuela Hau - December 23 2022, 09:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Manuela,als er 6 sterren te geven waren dan gaf ik er 6! Jij bent zo puur en zuiver en zonder enige voorkennis begin je over een situatie te praten en zit jij er boenk op!Dankjewel voor alles!Liefs Anneke xxx

Roos - December 21 2022, 08:48

Lieve Anneke, hartelijk bedankt voor je mooie recensie. Fijne feestdagen gewenst en wees altijd welkom. Liefs ❤️

Manuela Hau - December 21 2022, 18:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijne feestdagen en bedankt Voor de waarheid tot volgend Jaar xxx

Riet - December 20 2022, 09:23

Ook voor jou fijne dagen en alle goeds voor t nieuwe jaar. Focus je zoals je al deed op je eigen leven gezien R. haar proces. Liefs ❤️

Manuela Hau - December 20 2022, 09:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank Manuela voor je feedback en je inzet en het schietgebedje....

Anke - December 14 2022, 12:13

Graag gedaan hoor. Ik ga mijn best voor je doen vanavond . Liefs Manuela ❤️

Manuela Hau - December 14 2022, 12:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik ga proberen anders in te staan. Je consult heeft me echt geraakt en echt bijzonder hoeveel je wist. Ik ga ook proberen los te laten. Super bedankt ! Echt bedankt !

Safier - December 13 2022, 11:23

Graag gedaan lieverd, en heel veel kracht toegewenst gezien je proces. Wees altijd welkom, liefs Manuela ❤️

Manuela Hau - December 14 2022, 08:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel duidelijk en goed consult Dank u wel

December 13 2022, 09:51

Graag gedaan, en kracht toegewenst gezien de situatie dat je blijft richten op jezelf. Wees altijd welkom ❤️

Manuela Hau - December 14 2022, 08:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Net telaat hihi. Toch super bedankt!! Xxx

Oshin - December 12 2022, 10:11

Hahahaha graag gedaan hoor. Wees altijd welkom. Liefs Manuela ❤️

Manuela Hau - December 12 2022, 10:12