Margriet - Medium - Life Coach - Box: 902 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Margriet - Medium - Life Coach

Ster Ster Ster Ster Ster
7 reviews

Medium, ACT Coach- en Therapeut, Transformatiecoach, Erkend Paranormaal Healer. Je bent welkom voor antwoorden en inzichten op al jouw levensvragen.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Mijn doel is jou terug te zetten in je kracht en vertrouwen. Vertrouwen en geloof in jezelf, vertrouwen in het leven en jou te helpen met de verbinding met jezelf, je spirituele ontwikkeling, het ontd

Mijn doel is jou terug te zetten in je kracht en vertrouwen. Vertrouwen en geloof in jezelf, vertrouwen in het leven en jou te helpen met de verbinding met jezelf, je spirituele ontwikkeling, het ontdekken van jouw levensmissie (droom-)doelen. We kijken naar wat je mag leren en waarin jij kunt groeien, zodat de situatie jouw dient in plaats van dat het leven jou ‘overruled’.

Ik ben een erkend gediplomeerd Paranormaal Healer en Magnetiseur, gecertificeerd en gescreend Medium, Life- en Transformatie Coach, Burnout Ervaringsdeskundige, Financieel Mentor, Erkend gediplomeerd Coach Acceptance & Commitment Therapy.

Waarmee mag ik jou helpen
Mediumschap en Online Therapeutische Energetische behandeling
Life- en Transformatie coaching, Financiële coaching
Helderhoren, heldervoelen, helderweten
Kaartlegging (Boodschappen van Engelen - Doreen Virtue)
Aura- en Chakra reading & healing
Aurareiniging/bevrijden van negatieve entiteiten
Regressietherapie
Droomdoelsessie (ontdek jouw zielsmissie)
Beschermengelsessie

Mijn bijzondere gaven en talenten
Naar de bron kunnen gaan van een situatie en deze inzichtelijk en het begrijpelijk maken met verhelderende inzichten. Ik kan je laten zien hoe je een uitdagende situatie positief kan benaderen en de achterliggende boodschap aan je weerleggen.
Ik begeleid je graag naar een hoger bewustzijn in jouw spirituele ontwikkeling welke uiteraard alleen jouw persoonlijke tempo kent. Helder waarnemen dankzij mijn bijzondere paranormale gaven als helder horen, -voelen, en - weten. Ik geef je de handvatten om weer verder te kunnen met je leven in balans en je zielsmissie (droom) volgend.

Ik zal jouw vragen eerlijk en concreet beantwoorden en geef je graag heldere inzichten om jezelf, de ander en een bepaalde situatie beter te leren begrijpen en daarmee om te kunnen gaan. Zodat je weer innerlijke ruimte voelt om een blij leven te mogen leiden, waarin je balans en levensgeluk mag ervaren en jouw dromen mag waarmaken.

Lees meer..

Reviews

Consulent Margriet - Medium - Life Coach heeft 7 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Margriet, het verbrak??, ineens was ik weg....maar het is me duidelijk over het 'bestellen', kijken of dat gaat helpen. Bedankt in ieder geval voor de 2 gesprekken en het meedenken. Tot een volgende keer.

annemiek - Maart 03 2022, 15:32

Inderdaad Annemiek, de verbinding was ineens weg. Je bent altijd van harte welkom terug, liefs Margriet

Margriet - Medium - Life Coach - Maart 04 2022, 13:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel duidelijk. Snel en krachtig met antwoorden. Vat goed samen bij iedere vraag en feedback die ze geeft

gdd - December 15 2021, 17:56

Hartelijk dank Guy voor jouw mooie review! Liefs Margriet

Margriet - Medium - Life Coach - December 19 2021, 18:51
Bekijk alle 7 reviews
nl en
Support