Maria - Box: 473 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 473 (€ 0,90 p.m.)

Maria

Ster Ster Ster Ster
6 reviews

Ontketen je potentieel met liefdevolle HSP-coach: heldervoelend en-wetend, (ziels)liefdeexpert en zakelijk adviseur. Bel voor groei en transformatie!

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 473 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ontdek de kracht van persoonlijke groei en transformatie! In ons drukke leven ervaren we allemaal momenten waarop we vast lijken te lopen, twijfels en onzekerheden slaan toe. Maar wat als ik je verte

Ontdek de kracht van persoonlijke groei en transformatie!

In ons drukke leven ervaren we allemaal momenten waarop we vast lijken te lopen, twijfels en onzekerheden slaan toe. Maar wat als ik je vertel dat er een weg is om deze obstakels te overwinnen en met hernieuwde kracht verder te gaan? Ik ben Maria en ik ben hier om je te begeleiden in een coachingsessie die je leven kan veranderen.

Ik ben geen gewone coach; als heldervoelende en helderwetende gids kan ik je helpen je energie en levenssituatie te begrijpen. Samen kunnen we ontdekken wat je tegenhoudt en hoe je deze barrières kunt doorbreken.

Een persoonlijke reading biedt vaak verrassende inzichten, de bevestiging waar je naar zoekt, of zelfs een nieuwe kijk op je situatie. Samen bespreken we stappen om je doelen te bereiken en obstakels te overwinnen. Vergeet niet oude patronen los te laten, zodat ruimte ontstaat voor een nieuwe toekomst.

Mijn benadering is open, eerlijk en transparant. We kunnen de onderwerpen bespreken die je bezighouden en waar je inzicht in zoekt. Onthoud dat de toekomst niet vastligt; jouw vrije wil en keuzes beïnvloeden je pad.

En dan zijn er de (engelen)kaarten. Deze symbolische kaarten tonen aspecten van je leven: krachten, zwaktes, kansen en blokkades. Ze tonen wat helpt en tegenwerkt, en geven suggesties om bij te sturen. Onthoud: jij bepaalt je eigen toekomst, om het leven te leiden waar je van droomt.

We kunnen diverse aspecten bespreken, zoals relaties, liefde voor jezelf, groei, leiderschap, ondernemerschap, de wet van aantrekking en zielsverwantschap.

Na een sessie zul je waarschijnlijk nieuwe perspectieven hebben, weten waar je aan kunt werken, je opgelucht voelen en vertrouwen hebben om stappen te zetten naar je doelen.

Neem de regie over je leven en ontdek mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit om je te helpen groeien.

Hartelijke groet,
Maria

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
  • Zielsverwanten +2

Reviews

Consulent Maria heeft 6 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel weer voor het fijne gesprek en je eerlijkheid. Dat waardeer ik enorm. Je bent echt een lieverd, binnen no time heb je me kunnen geruststellen ❤️ Naar mezelf kijken vind ik best wel lastig nog, maar dat gaat vast goedkomen met jouw hulp. Tot snel en veel liefs ❤️❤️

Lois - September 03 2023, 16:14

Dank je voor de lieve review en de sterretjes. Het kont sowieso goed met jou lieverd ❤️

Maria - September 04 2023, 23:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel lieve Maria voor je inzichten ❤️ Ik ga ermee aan de slag! Ik ga de liefde van mijn leven manifesteren en zorgen dat ik in een hoge frequentie blijf. Wat je zei over mijn ex en zijn vrouw was allemaal juist. Ik laat je gauw weten hoe het gaat ❤️❤️❤️

Lois - September 02 2023, 17:04

Dank je voor je lieve review, heel graag gedaan ❤️ Laat de controle maar los en ontvang alles wat voor jou is bestemd ❤️

Maria - September 02 2023, 19:24
Bekijk alle 6 reviews
nl en
Support