Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 473 (€ 0,90 p.m.)

Maria

Ster Ster Ster Ster
4 reviews

* Heldervoelend * helderwetend * zielsliefde/tweelingzielen * hsp * vertrouwenspersoon * coaching * dierentolk * diverse kaarten * pendelen *

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 473 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Het leven is niet altijd leuk en makkelijk. In ons leven hebben we allemaal van die momenten waar je een beetje vast loopt en dat je even niet zo goed meer weet waar je staat. Misschien heb je angst e

Het leven is niet altijd leuk en makkelijk. In ons leven hebben we allemaal van die momenten waar je een beetje vast loopt en dat je even niet zo goed meer weet waar je staat. Misschien heb je angst en voel je je onzeker of twijfel je ergens over. Je vraagt je af wat je met de situatie aan moet, wat je wilt of nu nodig hebt en hoe je verder moet gaan.

Graag help ik je daarbij in een coachende sessie. Zelf ben ik heldervoelend en helderwetend. Tijdens een sessie voel ik je energie of de situatie in en kijk ik naar hetgeen je blokkeert. Indien gewenst leg ik (engelen)kaarten in aansluiting hierop. Pendelen behoort ook tot de mogelijkheden. Als het nodig is, kan ik ook als mediator een rol spelen.

Een reading over de situatie kan je nieuwe inzichten of misschien juist de bevestiging die je zoekt geven. We bespreken de mogelijkheden die je hebt om stappen te nemen of om je doelen te bereiken en eventuele blokkades op te heffen, zodat je leven weer in beweging komt. Ook kijken we naar het loslaten van oude patronen en het creëren van een nieuwe toekomst voor jezelf. Sowieso bied ik je een luisterend oor, hetgeen ook al heel helend voor je kan werken.

Ik voel in op het nu en je zal aangeven wat ik voel of doorkrijg. Ik werk op een open, eerlijke en transparante wijze en ondersteun je graag bij de kwesties waar je hulp of inzichten bij nodig hebt. De toekomst staat niet vast. Mensen hebben een vrije wil en zijn in staat hun toekomst te beïnvloeden. De inzichten geven je ondersteuning bij het bepalen van jouw levenspad, zodat je in je kracht kunt staan en je je eigen toekomst kunt creëren. (Engelen)kaarten laten je via symbolen (vaak archetypisch) zien wat er speelt in je leven, wat je opties, krachten en zwaktes zijn, wat meewerkt en tegenwerkt, laten opties zien en geven adviezen om je toekomst waar gewenst bij te stellen. En dat laatste is waar het om gaat: creëer je eigen toekomst, zodat jij het leven leidt waar je je goed bij voelt. Iedere dag weer.

Je kunt me vragen stellen over:
Relaties (tussen volwassen en/of kinderen)
Liefde en zelfliefde
Persoonlijke ontwikkeling
Leiderschap
Ondernemen en zakelijk advies
Communicatie met dieren
Creer je toekomst/wet van de aantrekkingskracht
Tweelingzielen/zielsliefde

Ik hoop dat je na een sessie met mij nieuwe inzichten hebt gekregen, weet waaraan je mag werken, je opgelucht en/of rustiger voelt en de bevestiging hebt gekregen die je nodig hebt, zodat je nieuwe stappen durft te nemen of jouw doelen kan bereiken.
Misschien tot horens?

Hartegroet,
Maria

Lees meer..

Reviews

Consulent Maria heeft 4 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 4 reviews