Reviews

Consulent Marije heeft 154 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je zuivere afstemming met waar ik me bevind. Ik kan terug zakken. 'Vragen aan mensen die nog niet zo ver zijn, geeft alleen maar verwarring'. Ja, die resoneert diept. Verwarring is ego. Ziel is herkenning. Dankjewel voor de herkenning.

starseed - November 28 2022, 19:17

Ach lieverd, het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en uitrusten. Zet hem op! Liefs

Marije - November 28 2022, 19:19
Ster Ster Ster Ster Ster

November 18 2022, 10:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Marije, je bent echt een van de beste mediums die ik ken! Hoe zuiver jij te werk gaat is ongeëvenaard. Naast heldere inzichten, direct oplossingen en worden er blijvend blokkades doorbroken. Vaak ook nog eens met humor en lichtheid. Dank je wel dat je er bent. Tot spreeks xxx liefs

Danique - November 15 2022, 09:45

Nou, wat lief! Je doet het goed, je weet nu waar het zit. Geen oorlogsvoering, maar het laten komen in zachtheid X

Marije - November 15 2022, 10:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je helderheid!

starseed - Oktober 17 2022, 14:51

Vraag het aan je systeem, dat geeft het duidelijk aan. Je doet het goed! Ga door, maar wel met zachtheid :-) Veel succes!

Marije - Oktober 17 2022, 14:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Marije voor je mooie woorden weer en inzicht in mijzelf ook. Mooi gesprek. Vraag wat is de naam van je website ? Dank je :)

Anoniem - Oktober 09 2022, 10:57

Jij bedankt voor je mooie review. Liefs

Marije - Oktober 09 2022, 11:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel waardevol, bedankt Marije!

Oktober 04 2022, 09:01

Je doet het heel goed. Je mag voor jezelf kiezen. Zowel richting je ouders als richting T. . Veel liefs en kracht voor jou!

Marije - Oktober 04 2022, 09:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Anoniem - April 06 2022, 18:37

Dankjewel lieverd!

Marije - April 06 2022, 18:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Erg fijn gesprek. Voelt dingen goed aan. Liefs

Anoniem - April 06 2022, 18:36

Nou, wat lief. Mooi om te voelen dat je zo gegroeid bent . Liefs

Marije - April 06 2022, 18:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 02 2022, 20:16
Ster Ster Ster Ster Ster

December 20 2021, 17:20