Reviews

Consulent Marije heeft 158 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Februari 25, 09:30
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijne en duidelijke inzichten, dank je

peter - December 01 2023, 01:07

Dankjewel. Heel veel succes en liefs!

Marije - December 01 2023, 08:36
Ster Ster Ster Ster Ster

Voelde precies wat er op het moment speelt. Erg tervreden. Dankjewel en tot een volgende keer!

HHH - November 30 2023, 18:17

Heel graag gedaan. Je bent er bijna!

Marije - November 30 2023, 18:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Top! Dankjewel. Zuiver consult en erg secuur!

Anoniem - September 08 2023, 17:52

Ahhh, dankjewel lieverd. Fijn dat ik voor je mocht kijken. Dat laatste stukje komt ook goed 💪💗

Marije - September 08 2023, 17:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Echt een aanrader!

Annemie - Augustus 11 2023, 14:10

Nou, wat lief! De weg naar binnen is de weg eruit.! Liefs

Marije - Augustus 11 2023, 14:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je zuivere afstemming met waar ik me bevind. Ik kan terug zakken. 'Vragen aan mensen die nog niet zo ver zijn, geeft alleen maar verwarring'. Ja, die resoneert diept. Verwarring is ego. Ziel is herkenning. Dankjewel voor de herkenning.

anoniem - November 28 2022, 19:17

Ach lieverd, het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en uitrusten. Zet hem op! Liefs

Marije - November 28 2022, 19:19
Ster Ster Ster Ster Ster

November 18 2022, 10:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Marije, je bent echt een van de beste mediums die ik ken! Hoe zuiver jij te werk gaat is ongeëvenaard. Naast heldere inzichten, direct oplossingen en worden er blijvend blokkades doorbroken. Vaak ook nog eens met humor en lichtheid. Dank je wel dat je er bent. Tot spreeks xxx liefs

Rachella - November 15 2022, 09:45

Nou, wat lief! Je doet het goed, je weet nu waar het zit. Geen oorlogsvoering, maar het laten komen in zachtheid X

Marije - November 15 2022, 10:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je helderheid!

anoniem - Oktober 17 2022, 14:51

Vraag het aan je systeem, dat geeft het duidelijk aan. Je doet het goed! Ga door, maar wel met zachtheid :-) Veel succes!

Marije - Oktober 17 2022, 14:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Marije voor je mooie woorden weer en inzicht in mijzelf ook. Mooi gesprek. Vraag wat is de naam van je website ? Dank je :)

Anoniem - Oktober 09 2022, 10:57

Jij bedankt voor je mooie review. Liefs

Marije - Oktober 09 2022, 11:25