Mark - Box: 606 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 606 (€ 0,90 p.m.)

Mark

Ster Ster Ster Ster Ster
12 reviews

Transformatieprocessen, Spirituele ontwaking, Bewustwording, Intuitief, Oprecht

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 606 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Al sinds kinds af aan heb ik het talent om mensen en situaties te lezen. Ik herkende dat zelf niet altijd direct, maar vanuit mijn intuïtie en waarnemingen voelde ik vrij snel aan hoe een situatie zi

Al sinds kinds af aan heb ik het talent om mensen en situaties te lezen. Ik herkende dat zelf niet altijd direct, maar vanuit mijn intuïtie en waarnemingen voelde ik vrij snel aan hoe een situatie zich ontwikkelde en wat die persoon er voor rol bij speelde.
Dit talent heb ik door de jaren heen dieper mogen gaan ontwikkelen, en kan ik jou hiermee helpen!

- Zielsconnecties - Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik je helpen en bijstaan met zielsverbindingen, waaronder ook tweelingzielen. Als ervaringsdeskundige op dit gebied kan ik je helpen en begeleiden in de zware processen die je kan doorstaan.

- Processen - Vrij snel doorzie ik de processen waar jij mee te maken kan hebben, waardoor ik jou kan tonen wat je mag doen om dieper in jezelf te komen en hierdoor een mooier leven te kunnen hebben.

- Innerlijk kind - Wist je dat veel van onze eigenschappen en belemmeringen ontstaan in de eerste 7 levensjaren? Ik kan je meenemen naar momenten in je jeugd die bepalend waren voor de rest van je leven tot nu toe. Keuzes die je maakt vanuit conditioneringen kan ik aanstippen, waarmee ik je kan begeleiden om deze los te laten komen.

In ons gesprek stem ik me af op jouw energie en probeer ik altijd jou een boost te geven waardoor je hogere energie beter kan doortrillen. Energiek, opgewekt, eerlijk en zuiver probeer ik je altijd de beste kant te tonen, ook als het een minder stuk is waar je mee zit. Uiteindelijk is er geen goed en slecht, net zoals er geen tijd bestaat, er is enkel het hier en nu en de acceptatie van alles wat is.
Ik oordeel niet en probeer zoveel mogelijk non-dualiteit te tonen, waardoor een helderder beeld ontstaat van welke situatie dan ook.
Daarnaast kan ik je ondersteunen in je bewustwordingsproces. Welke stappen mag je nemen om naar een gezondere leefstijl te geraken waardoor jij beter in je vel zit waardoor jouw energie beter kan stromen.


Oftewel, ik begeleid je in het proces waarin jij kan Vluchten naar Jezelf!

Namaste,
Mark

Lees meer..

Reviews

Consulent Mark heeft 12 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Goedeavond Mark! Ik vond het heel fijn om met je in gesprek te gaan. Je liet me bewust weer voelen wat ik los mag laten. Daarbij wist je veel punten te benoemen over mij en mijn leven. Ontzettend bedankt voor het mooie en verrijkende gesprek:-). Lieve groet, Susanne:-)

Oktober 08 2019, 21:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Top! Gr Louise

MarieLouise - Oktober 08 2019, 20:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Bijzonder zo'n eerste gesprek gisteravond met jou. Wat weet je ook veel te vertellen. Wat ik voel bevestig jij. Nu nog sterker vertrouwen op mijn gevoel. Dank en gr Louise

MarieLouise - Oktober 08 2019, 20:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Een heel leuk gesprek met jou gehad, thanks! Je bent heel goed!

September 01 2019, 20:25

Dankjewel! Wat een mooi gesprek was het!

Mark - September 01 2019, 20:36
Bekijk alle 12 reviews
nl en
Support