Reviews

Consulent Maureen heeft 760 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Veel te kort, maar dat lag aan mijn credits. Ze is puur, lief en duidelijk. Heel gericht en ze zag het allemaal op mijn persoon in tot in de details. Heel erg fijn gesproken te hebben met haar, maar ik bel nogmaals binnenkort. zonder veel woorden van mijn kant, had zij duidelijk inzicht. Dank

Mirthe - Gisteren, 23:47
Ster Ster Ster Ster Ster

December 28 2022, 19:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Maureen, je zei net zulke lieve dingen en toen ging mijn batterij op. Ook sloeg je de spijker op zijn kop. Zelf ook het idee dat ik gegroeid ben daarom hoop ik ook dat het met deze connectie mag gaan stromen. Liefs

December 21 2022, 21:55

Enorme groei, zo prachtig om te zien!! Iets om heel trots op te zijn!! Fijn je weer te spreken. Liefs Maureen

Maureen - December 21 2022, 22:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankje dat ik altijd bij je terecht kan x michelle

Anoniem - December 19 2022, 21:55

Met liefde! Groetjes Maureen x

Maureen - December 20 2022, 00:12
Ster Ster Ster

Anoniem - December 19 2022, 18:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks Maureen.. je hebt al zo vaak gelijk gehad.. a 1000 times.. dank!!!!

liefde - December 12 2022, 21:02

Thanks

Maureen - December 12 2022, 23:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Weer top!!! Date staat voor vanavond gepland en werk is nu al geregeld. Ik houd je op de hoogte!

Josee - November 16 2022, 18:48

Geweldig!!! Heel blij voor je

Maureen - November 16 2022, 19:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Maureen, bedankt voor de reading. De 1e is bij " toevaal" plaats gevonden. De legging zag er mooi uit. Bedankt voor je positieviteit. Warme groet

Anoniem - Augustus 22 2022, 19:23

Wat fantastisch, enorm blij voor je!!! Geniet van elke stap, liefs Maureen

Maureen - Augustus 22 2022, 20:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor het gesprek van net.... ♡♡♡

Anoniem - Augustus 10 2022, 19:33

Met liefde gedaan! Liefs Maureen

Maureen - Augustus 10 2022, 20:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt Maureen voor het invoelen. Het ziet er mooi uit op alle gebieden. Xxx

Anoniem - Juli 04 2022, 21:06

Absoluut! Je kunt vol in je vertrouwen. Liefs Maureen

Maureen - Juli 04 2022, 21:34