Reviews

Consulent Medium Amanda heeft 363 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het prachtige consult .ik laat zeker iets weten lieve groet

Nowel - Januari 21, 15:56

Dankjewel en graag gedaan

Medium Amanda - Januari 22, 15:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Topper ik hoop dat ik je snel kan bellen en je laat weten en ik ij ieder geval haar naar heb hahaha xx

Safier - December 09 2022, 17:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn je weer gesproken te hebben en ga proberen te vertrouwen dat ik het rouwproces aan kan en mezelf niet gek ga maken door m'n eigen gedachtes. Dank voor alle je lieve woorden... Je bent puur, zuiver en vooral empatisch... Dus voor een eerlijk consult moet je Amanda bellen. Lieve groet j

Pinda - November 20 2022, 21:32

Dankjewel. Wees lief voor jezelf .liefs A

Medium Amanda - November 21 2022, 09:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Altijd super voelt goed aan altijd fijn met amanda te kletsen, jammer dat mijn centjes opwaren wilde nog zoveel vragen

Rickjuh - November 06 2022, 23:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Ela - Oktober 31 2022, 20:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een fijn mens, lief eerlijk en goed en heel zuiver. Kan niet wachten tot er weer rust komt. Ik hoop zo dat gelijk hebt. Dankjewel amanda

Pinda - Oktober 27 2022, 19:57
Ster Ster Ster Ster Ster

?

Anoniem - Oktober 07 2022, 13:34

Thanks v je bericht dat het n smiley moest zijn ivm ? ?

Medium Amanda - Oktober 07 2022, 16:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Eindelijk Amanda weer eens kunnen spreken. Zij krijgt zo zuiver de dingen door! En het ziet er zo mooi uit voor ons, eindelijk! De beelden die ze vertaalt geven een enorme impuls om door te gaan. Heel veel dank en laat weten hoe dit uitpakt Amanda. Liefs Annemiek

annemiek - Oktober 07 2022, 11:21

Wat een aardig revieuw. Ja dat ze de verjaardag zeiden van uw man is n mooi bewijs. Het kan zo ook niet langer doorgaan komt goed x

Medium Amanda - Oktober 07 2022, 13:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Omg! Je zei ik ga hem morgen ofzo rond 16.00 in wit zien. Nou Ik ga naar buiten en ik rij de stand in en ja hoor om 15:55 zie ik hem lopen in een witte shirt!!!! Nou als dat andere ook uitkomt, want jij ziet dan in de nacht een afspraak, ook zo uitkomt....hahaha

Ani - Juli 27 2022, 17:43

Dank voor je bericht . Spannend .

Medium Amanda - Juli 27 2022, 23:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat ben jij goed lieve Amanda. Ik werd er emotioneel van omdat je zo raak zat. Je zei precies de zinnen die hij letterlijk heeft gezegd tegen mij. Ik kijk uit naar onze ontmoeting, hou je op de hoogte. Met zijn gevoel voor mij zit het dus wel goed? Liefs xx

Juli 26 2022, 13:55

Met zijn gevoel voor je is niks mis . Dank voor je lieve revieuw

Medium Amanda - Juli 27 2022, 14:13