Reviews

Consulent Medium Avalon Ava heeft 152 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank lieve Ava voor je heldere en kloppende waarnemingen. Ik hoop dat er iets mag gebeuren waardoor mijn innerlijke gevangenis langzaam zal gaan openen....

Anke - December 27 2022, 13:31

hallo lieverd dank je voor je compliment ik geloof heilig in je en dat gaat je lukken lieverd hele dikke knuff

Medium Avalon Ava - December 27 2022, 13:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Heeeel Goed!!! Dankbaar!

ida200 - December 08 2022, 12:59

dank je wel lieverd xx

Medium Avalon Ava - December 08 2022, 13:32
Ster Ster Ster Ster Ster

November 02 2022, 10:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor uw heldere kijk en advies. Sorry verbinding verbrak, credits waren op.

Nathalie - September 30 2022, 13:33

Hai lieverd dat begreep ik en heb je graag geholpen heel veel succes je bent een kanjer ?

Medium Avalon Ava - September 30 2022, 13:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Ontzettend goed! Eerlijk en positief! aanrader!!

ida200 - September 18 2022, 12:40

Dank je wel voor jouw hetzelfde xxx

Medium Avalon Ava - September 18 2022, 12:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Mooie adviezen en inzichten heeft u mij gegeven, ook met humor Voelt goed aan Dank u wel! Aanrader!

Ela - September 16 2022, 10:54

Heel erg dank voor je compliment graag gedaan jij heb aangenomen wat er voor je ligt mooi mens ga ervoor xxxx

Medium Avalon Ava - September 16 2022, 10:57
Ster Ster Ster Ster Ster

lief Mens, je bent ECHT keigoed... je verdient meer dan duizend sterren en een hogere plaats dan ergens onderaan. Is zo totaal onbegrijpelijk. Je hebt gewoon een hartstikke scherp inzicht en kaarten liegen niet. Bel je snel weer liefs xx M

September 16 2022, 09:36
Ster Ster Ster Ster Ster

Joyci - Mei 25 2022, 20:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Hartelijk dank voor het fijne en treffende gesprek Ava, je ziet het goed.....

Anke - Mei 17 2022, 13:01

Hai lieverd dank je voor 't compliment jij bent de gene die het duidelijk geeft waarop ik je de inzichten geef het luk je heel goed xx

Medium Avalon Ava - Mei 17 2022, 13:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor het ontzettend leuke en oprechte consult. Lach therapie er bij als bonus.

Cathy - April 01 2022, 17:28

Heel graag gedaan lieverd je bent een prachtig lief mens geloof in je ????

Medium Avalon Ava - April 01 2022, 17:36