Reviews

Consulent Medium Bjorger heeft 51 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Stond verbaasd over de dingen die jij uit jezelf zei. Zo zonder vraag, zonder aanwijzing van mij. Je hebt me verrast met je zuiverheid. Ik ga je zeker nog eens bellen!

Coobje - Juni 03, 07:17

dank je wel en graag gedaan

Medium Bjorger - Juni 03, 08:30
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankje

Wilhelmina - Mei 23, 12:55

graag gedaan

Medium Bjorger - Mei 23, 19:40
Ster Ster Ster Ster Ster

December 23 2021, 12:02
Ster Ster Ster Ster Ster

n1974 - December 20 2021, 11:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoop dat het uitkomt al hebben we nog een weg te gaan

Anouk - December 14 2021, 09:26

De wonden moeten eerst genezen, positief denken. Komt goed, maar hij heeft tijd nodig nu voor zichzelf terug op kracht te kunnen plaatsen

Medium Bjorger - December 14 2021, 09:30
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik ben benieuwd, ik ben er langs gereden, en positieve tijd geuit, ik denk dat dit het juiste pad was op dit moment. En zet alles in kracht. Ook heb ik hun verteld de focus te houden op de dromen die uit gaan komen in het buitenland. Maar nog even geduld het gaat komen :)

Geluksmoment - November 09 2021, 12:07

Je gevoel volgen en positief denken is altijd goed :) super.

Medium Bjorger - November 09 2021, 12:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Lous - November 08 2021, 15:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn dat ik je een review mag schrijven je verdient veel meer reviews, je snelle readings zijn meestal bij mij onder de 5 min..waardoor ik niet kan schrijven! Dank je wel voor jou invoelen naar de ander toe het klopt helemaal. Er zijn mooie berichten en positiviteit onder weg nu. Ik sta positief en voel me positief. Dank je wel ❤️Topper!!!

Geluksmoment - Oktober 27 2021, 12:33

Dank je wel lieverd fijn om te horen, idd het is onderweg naar je. Laat het maar naar je toekomen en geniet van alles op je pad xXx

Medium Bjorger - Oktober 27 2021, 12:36
Ster Ster Ster Ster Ster

Oktober 18 2021, 18:06
Ster Ster Ster

Echt super fijne chat gehad. Top!

Sher123 - September 30 2021, 11:56

Dank je wel lieverd, geniet en laat het groeien xxx

Medium Bjorger - September 30 2021, 11:57