Afwezig
Profielfoto van Medium Jacqueline 57

Medium Jacqueline

Ster Ster Ster Ster Ster
797 reviews

Lichtwerker, Heldervoelend, -wetend, -ziend, -horend, Liefde, Tweelingzielen, Zielsverwanten, Reiki, Healing, Oplossingsgericht, Luisterend oor.

Afwezig

Over mij

Welkom lief mooi mens, Met mijn aangeboren heldervoelende, helderwetende en helderziende gave help ik je graag liefdevol verder in welke situatie dan ook.. Of het nu op het gebied van Liefde/ relati

Welkom lief mooi mens,

Met mijn aangeboren heldervoelende, helderwetende en helderziende gave help ik je graag liefdevol verder in welke situatie dan ook.. Of het nu op het gebied van Liefde/ relaties is , Tweelingzielen, Zielsverwanten, lastige situaties, verdrietige gebeurtenissen of werk en financiën. Alle vragen zijn welkom, Loop je vast, voel je je niet gehoord of begrepen, ik ben er voor je. Tijdens een consult ga ik met jou naar de kern van de situatie en kijk waar er nog geheeld en opgelost mag worden. Voor elke situatie is een oplossing. Ik kan je terug bij jezelf brengen en je weer in het licht zetten. Alles is energie en een goede mindset kan wonderen verrichten! A positive mind is a positive life.
Je mag eventueel een foto doorsturen, door middel van een foto krijg ik vaak nog meer door over een persoon of situatie. Ook leg ik met heel veel plezier diverse kaartendecks dit doe ik op verzoek. Ik werk het liefst met duidelijke vragen. Hoe duidelijker de vraag hoe duidelijker de inzichten. *Ik beantwoord GEEN medische/zwangerschap vragen.* Wil je graag een zuivere en vooral realistische kijk op jouw situatie, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef altijd eerlijk antwoord en praat niemand naar de mond. Mocht ik alleen op chat staan en je belt liever even, geef dit even aan dan kunnen we indien mogelijk direct bellen of een Belafspraak maken. Hier ben ik heel flexibel in. Ben ik niet aanwezig, mag je me altijd een textconsult sturen, deze beantwoord ik zo snel mogelijk.

Je bent van harte welkom, altijd zuiver, eerlijk en vanuit het hart!

Liefs
Jacqueline

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +189
 • Zielsverwanten +8
 • Tweelingzielen +110
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +19
 • Zelfbewustzijn +1
 • Spirituele ontwikkeling +4
 • Helderziendheid +14
Life Coaching icon
Life Coaching +7
 • Levensvragen +1
 • Geluk +4
 • Intuïtie +1
 • Rouwverwerking +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +2
 • Tarotkaarten +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
 • Carrière +4
 • Financiën +1
 • Levensinrichting +1

Reviews

Consulent Medium Jacqueline heeft 797 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Jacqueline, Elke keer geef je me nieuwe inzichten, helpt me anders te denken, anders te reageren. Je blijft steeds bij wat je ziet, zelfs al val ik in herhaling, jij blijft geduldig. Je tips hebben me al heel wat vooruit geholpen, me rustiger gemaakt. Uren zou ik met jou kunnen praten.

Karen - Gisteren, 21:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je steun! Terug energie omhoog en genieten van de vakantie ❤️

jiska - Gisteren, 21:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Jacqueline, bedankt weer voor je geduld ,steun ben weer gerust en ga er weer in vertrouwen ga visualiseren dat we gauw strandwandelingen met de hond maken wie weet dikke knuffel xx

marja - Gisteren, 21:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel weer voor het fijne gesprek gisteren! Ik voel me daarna altijd beter. Ik merkte vandaag helaas wel weer wat ups en downs maar die horen er bij. Jouw tips om te blijven wandelen en zwemmen als ik terug ben ga ik zeker opvolgen. Morgen naar de zee. Zeker even het water in :-)

Gisteren, 21:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt lieverd voor alles. Het is soms zo moeilijk maar je weet mij altijd weer rust en vertrouwen mee te geven. Je hebt altijd gelijk gehad en daar hou ik mij aan vast ❤️

Mar - Juni 28, 22:14

Niets te danken lieverd, doe het heel graag. Hou dat vertrouwen vast. Geef het ruimte in vorm te krijgen, komt meer dan goed❤Liefs

Medium Jacqueline - Gisteren, 11:45
Bekijk alle 797 reviews