Reviews

Consulent Medium Leroy heeft 72 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hey was een fijn en duidelijke gesprek ! Daar heb ik heel veel aan dankjewel als ik ooit nog vragen heb dan weet ik bij wie ik terecht kan ??

Nais - Oktober 22 2022, 04:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik sprak Leroy eind september en wat hij zag is uitgekomen. Nu, benoemde Leroy al bij 2 minuten exact wat er speelt! Ik hoop dat hij deze keer opnieuw gelijk krijgt. Ga dit consult elke dag even lezen, dat helpt!! Thanks Leroy, echt bijzonder ben je! Concreet, direct en supergoed.

Oktober 22 2022, 02:29
Ster Ster Ster Ster Ster

vlotlopende chat. Veel antwoorden in korte tijd. Tevreden dus.

annemiek - Oktober 09 2022, 01:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Leroy wat je hebt voorspeld js uitgekomen al de volgende dag en ben benieuwd naar de andere voorspellingen. Thanks voor de tip wat betreft mn zoontje. Rood en blauw. Hoop dat donderdag mn examen eindelijk goed zal gaan zoals je zegt. Je hoort van me en heel erg bedankt

Oktober 05 2022, 01:18
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je snelle reactie! Hoop dat het allemaal uitkomt. Je hoort nog van me.

RANA - Oktober 02 2022, 19:46

Medium Leroy - Oktober 02 2022, 19:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Alles wat hij zekg klopt 100%, helder en duidelijk. Bedankt!

Oktober 01 2022, 19:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Shama - Juni 28 2022, 13:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Juni 12 2022, 01:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Shama - Juni 06 2022, 22:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Top altijd eerlijk vorige voorspellingen zijn ook uitgekomen. Je kan situaties gedachten en karaktereigenschappen plus ook hoe die persoon met omgaat alles helemaal nauwkeurig tot in detail beschrijven. Heb al veel goede raad kunnen toepassen Dankje

Tizi - Juni 02 2022, 12:58