Reviews

Consulent Medium Mootjuh heeft 41 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster

goed consult ,

marina - Januari 03 2019, 21:09

Dank je wel!! Xxx

Medium Mootjuh - Januari 03 2019, 21:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Super consult gehad, je wist direct heel treffend aan te geven hoe de vork in de steel zat. Ben heel blij met je directe en open communicatie. Heel fijn je gesproken te hebben en ik ga je ook zeker nog terug bellen. Xx

Ddd - Januari 02 2019, 20:41

Dank je wel lieverd, en speel zondag maar voor paraplu!! succes!!!xxx

Medium Mootjuh - Januari 02 2019, 20:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Mootjuh, je bent voor mij een topmedium. Dank je voor eerlijkheid. Ben blij dat ik je gesproken heb want een hoop dingen vallen nu op zijn plaats. Grote klasse!

December 28 2018, 18:10
Ster Ster Ster Ster

December 27 2018, 17:17
Ster Ster Ster Ster Ster

December 26 2018, 22:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Ontzettend fijn gesprek ... Hele mooie kaarten voor de toekomst .... !! mijn ex wist ze goed te beschrijven ... en dat ik daardoor een moeilijke periode gehad heb .... ik ga voor de mooie toekomst .... dank je wel ...!!!

Margot - December 26 2018, 19:42

Dank je wel lieve schat! en jouw zo mooie en sterke positieve houding zal jou enorm op weg helpen! go for it! xx

Medium Mootjuh - December 26 2018, 19:46
Ster Ster Ster Ster Ster

geen bla bla, maar ze zegt rustig hoe ze het ziet. Was erg tevreden over haar.

annemiek - December 24 2018, 19:01

Dank je wel Annemiek, en nogmaals .... heb nog even geduld. En dan kunnen jullie genieten xxx fijne dagen

Medium Mootjuh - December 24 2018, 19:08
Ster Ster Ster Ster Ster

Mag ik je enorm bedanken voor ons gesprek! Ik houd je op de hoogte wanneer zijn verhuizing heeft plaats gevonden. Fijne dagen ook!!!

SilS - December 23 2018, 21:27

Dank je wel lieve schat. En hou je sterkt! De eer aan jezelf! En ook jij hele fijne feestdagen xxx

Medium Mootjuh - December 23 2018, 21:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Je bent een hele fijne meid. Ben blij dat je zo lekker direct bent en me geen gouden bergen beloofd als die er niet zijn. Ik heb je eerder gesproken, en wat je toen zei is toch echt uitgekomen, op 1 klein detail na. Ik heb dus de volste vertrouwen in je. Je bent mijn steun in moeilijke tijden en hoop echt dat je nog lang hier op deze lijn blijft.! Dikke knuffel en kus van mij.

December 20 2018, 19:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel erg goed in het aanvoelen van dingen! Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Je kon in vedergeval heel veel vragen beantwoorden over mijn vader en ben blij dat je dingen hebt gezegd waar ik nog mee liep. Echt dankbaar!

Badschuimbubbeltje - November 24 2018, 19:46

Dank je wel, onthoud dat je vader trots op je is, en hou je neus vooruit!!

Medium Mootjuh - November 24 2018, 19:48