Melchior - Box: 421 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 421 (€ 0,90 p.m.)

Melchior

Ster Ster Ster Ster Ster
2256 reviews

Integer en Zuiver Medium. Gespecialiseerd in Tweelingziel en Energetische Verbindingen, Transformeren, Liefde, Relatie, Ontwikkeling en Toekomst.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 421 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Melchior en ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder energetische verbindingen tussen m

Mijn naam is Melchior en ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder energetische verbindingen tussen mensen zijn mijn specialiteit, maar ook andere (levens)vragen zijn natuurlijk meer dan welkom.

Ik kan jouw onzekerheid wegnemen en je begeleiden naar een hogere energie. Alles in het leven draait namelijk om energie en jij bent daar zelf het middelpunt van. Het begint natuurlijk allemaal bij liefde voor jezelf en van daar uit is bijna alles mogelijk.

Tijdens een gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon waarover je vragen hebt. Ik krijg tijdens het invoelen tevens heldere beelden door. Deze beelden in combinatie met de energie en wat ik daarnaast ook nog door mag krijgen van mijn gidsen geven een compleet plaatje en hierdoor ben ik in staat om je te helpen met het vinden van de juiste antwoorden en het pad dat bij jou hoort. Ik gebruik geen kaarten of andere hulpmiddelen, maar maak gebruik van mijn helderziende en heldervoelende gave.

Ik wil je helpen om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je het leven succesvoller en met vertrouwen kunt omarmen. Je bent voor een deel altijd de architect van je eigen toekomst en realiseer je dat het wel jouw leven is wat je leeft. Jij verdient het om gelukkig te zijn.

Gedurende het gesprek maak ik gebruik van beelden die ik door mag krijgen, informatie die ik van mijn gidsen ontvang, maar vooral jouw energie en de energie van de persoon waarover je vragen hebt.

Ik hoop dat ik je in zuiverheid veel kracht, liefde en helderheid mag brengen om het proces, waarin je zit, meer dragelijk te maken en je naar het 'next level' te begeleiden.

Het mediumschap brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en hoort daarom zuiver te zijn. Voor het verkondigen van onzin is dan ook volstrekt geen plaats en het is derhalve niet iedereen gegeven om medium te zijn. Mijn voorspellingen zijn duidelijk en helder en daarom vind ik het belangrijk om zuiver te werken en zal je dan ook nooit naar de mond praten.

Naast bovenstaande ben ik ook:

* Coach / Mediator
* Councelor
* Transformationeel Trainer
* Reiki Master (niveau 1 t/m 3)

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +198
  • Zielsverwanten +22
  • Tweelingzielen +127
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +21
  • Zelfbewustzijn +3
  • Spirituele ontwikkeling +7
  • Helderziendheid +8
Life Coaching icon
Life Coaching +10
  • Levensvragen +6
  • Mindfulness +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
  • Carrière +5

Reviews

Consulent Melchior heeft 2256 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

🙏 hoop het inderdaad ben echt leeg en het vertrouwen is naar beneden zo heftig dacht alles al meegemaakt te hebben, laatste loodjes mag

Anoniem - Mei 24, 17:15
Ster Ster Ster Ster Ster

TOP

Erik - Mei 23, 17:08

Dank ????

Melchior - Mei 23, 17:56
Ster Ster Ster Ster Ster

Even de angst dat hij toch nog een afslag zou gaan nemen … je zei meteen dat het niks voorstelde… en je had helemaal gelijk… nu hopen dat hij inderdaad snel de hoek om komt … maar tijd is een lastige … dank je wel weer voor al je hulp … !

Gootje - Mei 22, 13:46

Graag gedaan en weet dat ik niet zomaar iets zeg. Het komt echt goed.

Melchior - Mei 22, 14:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor de toelichting.

Mei 20, 15:54

Graag gedaan.

Melchior - Mei 20, 16:08
Ster Ster Ster Ster Ster

🙏 voor je mooie woorden ik hou vol de laatste zware loodjes het mag nu gebeuren

Anoniem - Mei 14, 22:00

Graag gedaan :-) Het komt er aan.

Melchior - Mei 14, 22:25
Bekijk alle 2256 reviews
nl en
Support