Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 421 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Melchior 53

Melchior

Ster Ster Ster Ster Ster
1745 reviews

Specialist in Tweelingzielen, Energetische Verbindingen en Transformatieprocessen. Maar ook Liefde, Relatie, Werk, Toekomst en Meer....

Aanwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 421 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Melchior en ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder energetische verbindingen tussen m

Mijn naam is Melchior en ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder energetische verbindingen tussen mensen zijn mijn specialiteit, maar ook andere (levens)vragen zijn natuurlijk meer dan welkom.

Ik kan jouw onzekerheid wegnemen en je begeleiden naar een hogere energie. Alles in het leven draait namelijk om energie en jij bent daar zelf het middelpunt van. Het begint natuurlijk allemaal bij liefde voor jezelf en van daar uit is bijna alles mogelijk.

Tijdens een gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon waarover je vragen hebt. Ik krijg tijdens het invoelen tevens heldere beelden door. Deze beelden in combinatie met de energie en wat ik daarnaast ook nog door mag krijgen van mijn gidsen geven een compleet plaatje en hierdoor ben ik in staat om je te helpen met het vinden van de juiste antwoorden en het pad dat bij jou hoort. Ik gebruik geen kaarten of andere hulpmiddelen, maar maak gebruik van mijn helderziende en heldervoelende gave.

Ik wil je helpen om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je het leven succesvoller en met vertrouwen kunt omarmen. Je bent voor een deel altijd de architect van je eigen toekomst en realiseer je dat het wel jouw leven is wat je leeft. Jij verdient het om gelukkig te zijn.

Gedurende het gesprek maak ik gebruik van beelden die ik door mag krijgen, informatie die ik van mijn gidsen ontvang, maar vooral jouw energie en de energie van de persoon waarover je vragen hebt.

Ik hoop dat ik je in zuiverheid veel kracht, liefde en helderheid mag brengen om het proces, waarin je zit, meer dragelijk te maken en je naar het 'next level' te begeleiden.

Het mediumschap brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en hoort daarom zuiver te zijn. Voor het verkondigen van onzin is dan ook volstrekt geen plaats en het is derhalve niet iedereen gegeven om medium te zijn. Mijn voorspellingen zijn duidelijk en helder en daarom vind ik het belangrijk om zuiver te werken en zal je dan ook nooit naar de mond praten.

Naast bovenstaande ben ik ook:

* Coach / Mediator
* Councelor
* Transformationeel Trainer
* Reiki Master (niveau 1 t/m 3)

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +42
  • Zielsverwanten +4
  • Tweelingzielen +34
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Helderziendheid +2
Life Coaching icon
Life Coaching +4
  • Levensvragen +2
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Carrière +2

Reviews

Consulent Melchior heeft 1745 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

De kennismaking met mijn omgeving ging prima. Het was erg leuk en fijn. Nu dit weekend kennismaken met de rest van de omgeving op de verjaardag. -;)

Anoniem - Mei 19, 12:37

Je mag trots op jezelf zijn

Melchior - Mei 19, 13:30
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik was dit keer een tijdje bij mijn TZ lover. Het wordt steeds meer, nu zelfs langer dan een week bij hem geweest. Nu op weg naar de samenwoning. Ik zie hem snel weer, ik heb nu kleding bij hem gelaten. -;) liefs

Anoniem - Mei 19, 12:36

Goed zo

Melchior - Mei 19, 13:28
Ster Ster Ster Ster Ster

lieve - Mei 18, 17:03

Dankjewel

Melchior - Mei 18, 17:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Dit keer kort maar krachtig....hahaha. Dank je wel weer, tot snel. Lieve groet

Gwen - Mei 16, 20:34

Graag gedaan en tot gauw. Lieve groetjes!

Melchior - Mei 16, 20:47
Ster Ster Ster Ster Ster

In het verleden had je exact gelijk over een ex terwijl vele anderen hier op de lijn totaal iets anders zeiden … in het stuk waarin ik nu zit voel je dat het einde in zicht gaat komen … ga er gewoon weer vanuit dat het zo gaat lopen…. Heb er vertrouwen in …. Dank je wel weer …

Margot - Mei 16, 11:48

Dankjewel voor je vertrouwen rn natuurlijk graag gedaan. Het komt zeker goed.

Melchior - Mei 16, 12:28
Bekijk alle 1745 reviews