Melchior - Box: 421 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 421 (€ 0,90 p.m.)

Melchior

Ster Ster Ster Ster Ster
2076 reviews

Integer en Zuiver Medium. Gespecialiseerd in Tweelingziel en Energetische Verbindingen, Transformeren, Liefde, Relatie, Ontwikkeling en Toekomst.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 421 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Melchior en ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder energetische verbindingen tussen m

Mijn naam is Melchior en ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder energetische verbindingen tussen mensen zijn mijn specialiteit, maar ook andere (levens)vragen zijn natuurlijk meer dan welkom.

Ik kan jouw onzekerheid wegnemen en je begeleiden naar een hogere energie. Alles in het leven draait namelijk om energie en jij bent daar zelf het middelpunt van. Het begint natuurlijk allemaal bij liefde voor jezelf en van daar uit is bijna alles mogelijk.

Tijdens een gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon waarover je vragen hebt. Ik krijg tijdens het invoelen tevens heldere beelden door. Deze beelden in combinatie met de energie en wat ik daarnaast ook nog door mag krijgen van mijn gidsen geven een compleet plaatje en hierdoor ben ik in staat om je te helpen met het vinden van de juiste antwoorden en het pad dat bij jou hoort. Ik gebruik geen kaarten of andere hulpmiddelen, maar maak gebruik van mijn helderziende en heldervoelende gave.

Ik wil je helpen om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je het leven succesvoller en met vertrouwen kunt omarmen. Je bent voor een deel altijd de architect van je eigen toekomst en realiseer je dat het wel jouw leven is wat je leeft. Jij verdient het om gelukkig te zijn.

Gedurende het gesprek maak ik gebruik van beelden die ik door mag krijgen, informatie die ik van mijn gidsen ontvang, maar vooral jouw energie en de energie van de persoon waarover je vragen hebt.

Ik hoop dat ik je in zuiverheid veel kracht, liefde en helderheid mag brengen om het proces, waarin je zit, meer dragelijk te maken en je naar het 'next level' te begeleiden.

Het mediumschap brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en hoort daarom zuiver te zijn. Voor het verkondigen van onzin is dan ook volstrekt geen plaats en het is derhalve niet iedereen gegeven om medium te zijn. Mijn voorspellingen zijn duidelijk en helder en daarom vind ik het belangrijk om zuiver te werken en zal je dan ook nooit naar de mond praten.

Naast bovenstaande ben ik ook:

* Coach / Mediator
* Councelor
* Transformationeel Trainer
* Reiki Master (niveau 1 t/m 3)

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +162
  • Zielsverwanten +14
  • Tweelingzielen +111
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +14
  • Zelfbewustzijn +1
  • Spirituele ontwikkeling +6
  • Helderziendheid +6
Life Coaching icon
Life Coaching +10
  • Levensvragen +6
  • Mindfulness +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
  • Carrière +5

Reviews

Consulent Melchior heeft 2076 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Af en toe die kronkels en dat ik analyseer probeer weer vertrouwen te houden in snel iets te mogen zien :)

Anoniem - Gisteren, 13:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik kan alleen maar hopen dat u gelijk hebt. Het deed me pijn om die foto te zien. K heb ze trouwens gestuurd via dat bericht.

December 05, 17:11

Na het zien van de foto, weet ik zeker dat ik gelijk heb.

Melchior - December 05, 17:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Thx ik was aan het zeggen ik wordt er soms onozel van :) weer ff nieuwe moed

Anoniem - December 04, 18:26

En toch is er meer aan het gebeuren dan je denkt. Het komt toch echt goed.

Melchior - December 04, 19:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor me bij te staan. Die laatste loodjes en dat clown gedrag van hem echt :) maar ik hou weer vol hup shine shine

Anoniem - December 02, 11:16

Graag gedaan en vergeet niet wat ik je heb gezegd over hoe dichtbij het ligt. Je doet het goed!

Melchior - December 02, 11:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank u wel ik ben idd van aanpakken en doorpakken :) ik hou vertrouwen maar soms lastig toch

Anoniem - November 27, 17:05

Je bent uitstekend op weg, dus probeer het vertrouwen vast te houden. Graag gedaan.

Melchior - November 27, 17:16
Bekijk alle 2076 reviews
nl en
Support