Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 421 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Melchior 68

Melchior

Ster Ster Ster Ster Ster
1812 reviews

Specialist in tweelingzielen, energetische verbindingen en transformatieprocessen. Jouw vragen worden altijd uiterst zorgvuldig en zuiver beantwoord.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 421 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Melchior en ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder energetische verbindingen tussen m

Mijn naam is Melchior en ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder energetische verbindingen tussen mensen zijn mijn specialiteit, maar ook andere (levens)vragen zijn natuurlijk meer dan welkom.

Ik kan jouw onzekerheid wegnemen en je begeleiden naar een hogere energie. Alles in het leven draait namelijk om energie en jij bent daar zelf het middelpunt van. Het begint natuurlijk allemaal bij liefde voor jezelf en van daar uit is bijna alles mogelijk.

Tijdens een gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon waarover je vragen hebt. Ik krijg tijdens het invoelen tevens heldere beelden door. Deze beelden in combinatie met de energie en wat ik daarnaast ook nog door mag krijgen van mijn gidsen geven een compleet plaatje en hierdoor ben ik in staat om je te helpen met het vinden van de juiste antwoorden en het pad dat bij jou hoort. Ik gebruik geen kaarten of andere hulpmiddelen, maar maak gebruik van mijn helderziende en heldervoelende gave.

Ik wil je helpen om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je het leven succesvoller en met vertrouwen kunt omarmen. Je bent voor een deel altijd de architect van je eigen toekomst en realiseer je dat het wel jouw leven is wat je leeft. Jij verdient het om gelukkig te zijn.

Gedurende het gesprek maak ik gebruik van beelden die ik door mag krijgen, informatie die ik van mijn gidsen ontvang, maar vooral jouw energie en de energie van de persoon waarover je vragen hebt.

Ik hoop dat ik je in zuiverheid veel kracht, liefde en helderheid mag brengen om het proces, waarin je zit, meer dragelijk te maken en je naar het 'next level' te begeleiden.

Het mediumschap brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en hoort daarom zuiver te zijn. Voor het verkondigen van onzin is dan ook volstrekt geen plaats en het is derhalve niet iedereen gegeven om medium te zijn. Mijn voorspellingen zijn duidelijk en helder en daarom vind ik het belangrijk om zuiver te werken en zal je dan ook nooit naar de mond praten.

Naast bovenstaande ben ik ook:

* Coach / Mediator
* Councelor
* Transformationeel Trainer
* Reiki Master (niveau 1 t/m 3)

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +87
  • Zielsverwanten +6
  • Tweelingzielen +72
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Helderziendheid +3
Life Coaching icon
Life Coaching +7
  • Levensvragen +4
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Carrière +2

Reviews

Consulent Melchior heeft 1812 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Zo geruststellend weer, met geen goud te betalen. De enige hier waar ik echt vertrouwen in heb.

annemiek - Gisteren, 16:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je om eventjes mee te kijken! Voel me al terug een stuk beter ❤️

jiska - September 22, 20:09

Graag gedaan en dankjewel voor je vertrouwen. Het gaat goed komen.

Melchior - September 22, 20:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Melchior voor het fijne gesprek. Je zette me met beide voeten weer op de grond en bracht me in mijn denken weer op het juiste pad. Wat je zei is wat ik vanbinnen 'weet' maar ik laat me te vaak meeslepen door allerlei uiterlijkheden.Dus is het goed even met jou te praten.Dankjewel Melchior!

Kat - September 21, 19:33

Graag gedaan en blijf vooral vertrouwen houden in het pad dat je aan het bewandelen bent.

Melchior - September 21, 19:40
Ster Ster Ster Ster Ster

Top! En je had gelijk ! Zeer betrouwbaar en positief!

ida200 - September 21, 11:08

Dankjewel voor je mooie review

Melchior - September 21, 12:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Sinds een aantal maanden het punt bereikt dat het me echt niet meer uitmaakt of hij terug komt …. Al blijf jij daarbij …. Het draait nu om mij en ik voel me gelukkig zoals mijn leven nu is … ik ga wel zien hoe alles gaat lopen …. Leuk je weer gesproken te hebben … dank je wel weer ..!

Margot - September 15, 21:37

Je bent volledig in overgave en je zet jezelf nu op de 1e plek. Je mag zeker trots zijn op wat je hebt bereikt

Melchior - September 15, 22:44
Bekijk alle 1812 reviews