Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 421 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Melchior 75

Melchior

Ster Ster Ster Ster Ster
1866 reviews

Specialist in Tweelingzielen, Energetische Verbindingen en Transformatieprocessen, maar ook Liefde, Relatie, Ontwikkeling en Toekomst.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 421 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Melchior en ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder energetische verbindingen tussen m

Mijn naam is Melchior en ik zie het als mijn opdracht om jou te helpen met de vraagstukken waarmee je zit. Vooral vragen op het gebied van liefde en in het bijzonder energetische verbindingen tussen mensen zijn mijn specialiteit, maar ook andere (levens)vragen zijn natuurlijk meer dan welkom.

Ik kan jouw onzekerheid wegnemen en je begeleiden naar een hogere energie. Alles in het leven draait namelijk om energie en jij bent daar zelf het middelpunt van. Het begint natuurlijk allemaal bij liefde voor jezelf en van daar uit is bijna alles mogelijk.

Tijdens een gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon waarover je vragen hebt. Ik krijg tijdens het invoelen tevens heldere beelden door. Deze beelden in combinatie met de energie en wat ik daarnaast ook nog door mag krijgen van mijn gidsen geven een compleet plaatje en hierdoor ben ik in staat om je te helpen met het vinden van de juiste antwoorden en het pad dat bij jou hoort. Ik gebruik geen kaarten of andere hulpmiddelen, maar maak gebruik van mijn helderziende en heldervoelende gave.

Ik wil je helpen om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je het leven succesvoller en met vertrouwen kunt omarmen. Je bent voor een deel altijd de architect van je eigen toekomst en realiseer je dat het wel jouw leven is wat je leeft. Jij verdient het om gelukkig te zijn.

Gedurende het gesprek maak ik gebruik van beelden die ik door mag krijgen, informatie die ik van mijn gidsen ontvang, maar vooral jouw energie en de energie van de persoon waarover je vragen hebt.

Ik hoop dat ik je in zuiverheid veel kracht, liefde en helderheid mag brengen om het proces, waarin je zit, meer dragelijk te maken en je naar het 'next level' te begeleiden.

Het mediumschap brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en hoort daarom zuiver te zijn. Voor het verkondigen van onzin is dan ook volstrekt geen plaats en het is derhalve niet iedereen gegeven om medium te zijn. Mijn voorspellingen zijn duidelijk en helder en daarom vind ik het belangrijk om zuiver te werken en zal je dan ook nooit naar de mond praten.

Naast bovenstaande ben ik ook:

* Coach / Mediator
* Councelor
* Transformationeel Trainer
* Reiki Master (niveau 1 t/m 3)

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +111
  • Zielsverwanten +8
  • Tweelingzielen +87
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +5
  • Spirituele ontwikkeling +1
  • Helderziendheid +4
Life Coaching icon
Life Coaching +9
  • Levensvragen +5
  • Mindfulness +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +4
  • Carrière +4

Reviews

Consulent Melchior heeft 1866 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Alleen al voor je warme, opgewekte stem bel ik je graag. Dank je wel voor de inzichten. One day it will better. Het licht komt eraan.

Anoniem - Gisteren, 09:42

Dankjewel voor je lieve review. Het licht komt er zeker aan

Melchior - Gisteren, 12:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je ik had het even nodig. Nu dat je het e.a verklaarde vallen voor mij de puzzelsstukjes weer op zijn plek. En de liefde op korte termijn...ik ben stiekem benieuwd maar laat het los. Dank je en tot snel!

Gwen - Januari 27, 20:51

Fijn en daardoor kun je weer rust vinden. Graag gedaan en spreek je snel weer!

Melchior - Januari 27, 21:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Top weer ,had even een klankbord nodig en man dus Melchior bellen dankje zo blij met je inzichten werk /privé...kan er weer tegen liefs xxx

marja - Januari 27, 16:33

Graag gedaan en je bent altijd meer dan welkom. Liefs!

Melchior - Januari 27, 17:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Ook fijn dat je in de toekomst een kind ook ziet komen. Dit komt vanzelf ter sprake voelde je. Eerst samenwonen, kind en werk voelde je ook goed aan voor mij. Geweldig, het ziet er mooi uit Melchior. :) Liefs

Anoniem - Januari 26, 23:27

Het ziet er zeker mooi voor je uit, maar je hebt er dan ook hard voor gewerkt. Liefs!

Melchior - Januari 27, 12:23
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Melchior, ontzettend fijn je gesproken te hebben over mijn TZ lover over de opmerking die ik hem teruggekoppeld heb over het samenwonen. Hij zal er vast over nadenken hahaha. Hij gaf aan dat we het er nog over zouden hebben. Het kan nu niet lang meer duren eer de samenwoning komt. :)

Anoniem - Januari 26, 23:25

Daar mag je zeker vertrouwen in hebben

Melchior - Januari 27, 12:22
Bekijk alle 1866 reviews