Reviews

Consulent Micheline heeft 110 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster

Niks om door te gaan hier.

Nimuria - Januari 24, 19:22

'ik probeerde die wet van aantrekking, mediteren bla bla maar niks werkT' Jouw woorden Tania!!!! Inderdaad, je bent er niet klaar voor.

Micheline - Januari 24, 19:36
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je voor deze bevestiging. Ik moet mij eigenlijk helemaal nergens druk om maken. Ik "moet" eigenlijk helemaal niks. Alleen maar loslaten en weten dat het goed komt, dat het eigenlijk al goed is. Dank je wel voor deze inzichten. Mooi en goed aangevoeld. Een mooi 2023, vooral gezond 2023!

Anna - Januari 01, 22:53

Dank je wel lieverd. Ik wens je eveneens een sprankelend liefdevol en gezond 2023, liefs, Miche

Micheline - Januari 02, 14:11
Ster Ster Ster Ster Ster

December 28 2022, 17:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Mooie inzichten en zuiver. Dank je wel!✨✨?

Reineke - December 25 2022, 17:08

Dank je wel lieverd. Het proces gaat in de diepste lagen verder, de knoop wordt verder ontward ( materie). Samenstromen is het resultaat. X

Micheline - December 25 2022, 17:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt, vroeg nog of je het snel voelde of niet een zwangerschap..

Amber - December 12 2022, 17:23

Dit was nog niet zichtbaar. Op 5' allerlei vragen stellen, ondanks ik heel snel typ, is helaas te kort voor een degelijk consult. Liefs

Micheline - December 12 2022, 17:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Micheline, je had me al een keer eerder goed geholpen en nu weer, fijn dat je even met me meeloopt, je bent een mooie ziel. Liefs.❤️

Winter - December 05 2022, 17:37

Dank je wel lieverd. Fantastisch hoe jij jouw kwantumsprong maakt! Je volle potentieel neerzetten! Altijd welkom! Liefs, Micheline

Micheline - December 05 2022, 17:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Deb - November 29 2022, 23:09

Micheline - November 29 2022, 23:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Deb - November 29 2022, 23:09

Micheline - November 29 2022, 23:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Hi.. je had gelijk. Hij kwam met een voorstelletje. Heeft een ontmoeting al plaats gevonden. Maar inmiddels ook geblokkeerd overal dus of t echt groei potentie heeft weet ik niet hoor ? zal hij me eerst moeten deblokkeren...

Ellen - November 13 2022, 07:24

Blokkeren en deblokkeren: doorzie het spel ( emotioneel onvolwassen gedrag)bij contact het gedrag benoemen en daarin een afspraak maken.

Micheline - November 13 2022, 12:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Geweldig ben je. Ik zit helemaal in high vibes door jou. Je voelde het super goed aan. Bedankt lieve Micheline x

Winter - Oktober 07 2022, 17:36

Dank je wel lieverd! Je bent er helemaal klaar voor! You Go! Veel liefs! Micheline xxx

Micheline - Oktober 07 2022, 17:37