Reviews

Consulent mier heeft 34 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Februari 15, 17:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 01, 18:10
Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor de inzichten en tips! Heeft mij rustig gemaakt. Focus back to me. I'm ready to bloom so i have to shower myself! Dank!!

Anna - Oktober 05 2023, 11:24

komt goed hoor met je

mier - Oktober 05 2023, 14:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Zo ontzettende fijn om met Mier te spreken! Ze is kundig en rustig! Ik ben je weer met de uitslag op mijn vraag.

Oktober 03 2023, 10:01

bedankt komt goed ,ik duim

mier - Oktober 03 2023, 11:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Mier is fantastisch! Ze is rustig en dat is zo fijn! Ze brengt de zaken positief, ondanks dat je het anders wil: via Mier komt de boodschap over. Dank je Mier en.... ik bel je gauw xxx

Augustus 08 2023, 23:54

dank je wel lieve schat, alles komt goed

mier - Augustus 09 2023, 21:02
Ster Ster Ster Ster Ster

April 03 2023, 21:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijne bevestiging dat het onderweg is, benieuwd hoor of het allemaal gaat ontplooien en uit gaat komen in het Nu. Dank je wel.

September 13 2022, 11:06

blijven vertrouwen

mier - September 13 2022, 12:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Je weet het al❤️

Augustus 25 2022, 13:46

Ik duim hoor

mier - Augustus 25 2022, 13:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Zij is een van de weinigen die écht zuiver aanvoelt wat mij betreft! Dankjewel weer lieve <3

PienC - Augustus 24 2022, 14:41

Dank je wel lieve schat weet het Zeker goed met je komt dikke knuffel

mier - Augustus 24 2022, 15:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Je bent goud waard super lief en super goed. Wederom bedankt lieverd.

Augustus 19 2022, 09:11

dank je wel ik duim

mier - Augustus 19 2022, 10:42