Reviews

Consulent Miranda heeft 116 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hoeveel jaar bel ik je al.... dat zegt genoeg ?

Lous - Gisteren, 23:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Miranda, dankjewel voor je al jaren liefdevolle begeleiding in al mijn processen. Je weet gevoelens en situaties zo helder aan mij uit te leggen, waardoor ik mij begrepen voel, maar ook mezelf steeds beter begrijp. Ook het uitleggen van waar de belangrijke ander is, is ook erg fijn. Liefs Loui

Lous - December 04 2022, 14:47

Hi Louise, Dankjewel voor je mooie review. Met heel veel liefde. ?

Miranda - December 04 2022, 16:24
Ster Ster Ster Ster Ster

November 04 2022, 14:38
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel weer Miranda voor je snelle inzichten die je me laat zien!! Heel veel liefs Louise

Lous - Mei 18 2022, 15:34

Graag gedaan Louise. ?

Miranda - Mei 18 2022, 15:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Miranda, je bent één van de liefste vrouwen die ik ken. Je probeert altijd anderen in hun kracht te zetten. Daarnaast ben je een beregoed medium.

Martijn - Mei 07 2022, 12:49

Wat lief. Dankjewel voor dit mooie compliment ....

Miranda - Mei 07 2022, 13:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik ben zo blij dat ik je gebeld heb. Je sloeg echt de spijker op z'n kop. Dankjewel :-)

Maris - April 30 2022, 11:34

Heel graag gedaan, mooie vrouw...?

Miranda - April 30 2022, 13:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Miranda, dankjewel voor je altijd fijne en verhelderende uitleg. Bel je graag op deze lastige momenten. Liefs

Lous - April 25 2022, 20:51

Heel graag gedaan. Altijd heel fijn om hierin inzichten te geven. Vertrouw maar op je gevoel, dat is in jou geval altijd goed.

Miranda - April 25 2022, 20:55
Ster Ster Ster Ster Ster

December 23 2021, 14:32
Ster Ster Ster Ster Ster

December 22 2021, 11:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Nancy - December 17 2021, 16:58