Pauze
Profielfoto van Mirjam 32

Mirjam

Ster Ster Ster Ster Ster
1357 reviews

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Pauze

Over mij

Als medium met visioenen help ik u graag om inzicht te krijgen in vragen en problemen die u bezig houden. Ik ben helderhorend, ruikend, wetend, voelend en ziend en healer, werk met Engelen. Ter onders

Als medium met visioenen help ik u graag om inzicht te krijgen in vragen en problemen die u bezig houden. Ik ben helderhorend, ruikend, wetend, voelend en ziend en healer, werk met Engelen. Ter ondersteuning kan ik ook de kaart voor u leggen: Lenormand-kaarten of de Engelenkaarten van Doreen Virtue (uit het dek “Boodschap van de Engelen”). of Resonantie affirmatie kaarten. (Wet der resonantie.)
Daarnaast maak ik op verzoek contact met overleden dierbaren of lees ik foto's en voorwerpen voor u op basis van psychometrie.

Hsp, liefde, relatie, tweelingzielen, tweelingvlammen en tweelingstralen, zielsliefde, gezondheid, financiën, werk, Trauma ondersteuning, PTSS, Stalking ,Zelfacceptatie. Innerlijke kracht en op jezelf vertrouwen. Zakelijk, Ademhaling, Chakra's, Meditatie. Droomuitleg, Energiestroom. Leven van uit je hart en je wensen leven. Oude overtuigingen leren opruimen en loslaten en nieuwe overtuigingen daar voor in de plaats eigen worden.... Meesterschap betreft liefde, energetisch, spirtiueel, en als mens.

"Wie goed doet, goed ontmoet" (Bron Spreuken bijbel)
Ik ben overtuigd van de wet van aantrekking en geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt bereiken.
Graag help ik jou daarbij. Jij bent het waard, al het goede op de juiste wijze jou leven binnen te laten stromen. Leef in overvloed. En resoneert met al het goede. De magie van het leven!
I AM Unsinkable and bounce back! In a higher vibration
"Gij zult niet stelen!!!" (Bron bijbel 10 geboden)
Maar wat bedoelen ze nu eigenlijk met deze uitspraak??
Energie is er genoeg, vraag het aan het universum, en ontvang!!! Dus werk aan jou zelf. Breek dus niet in op de energie van een ander persoon , om energie te halen!!! Vandaar de uitspraak "Gij zult niet stelen"
Er is vanuit het universum overvloed aan energie leer daar mee werken. ❤ Alles is namelijk energie. Ook hier geldt weer. "Wie goed doet, goed ontmoet!" Wat je geeft ontvang je terug. Dus heb jij het goede met de ander voor? Dan ontvang jij het goede terug. Maar misgun jij een ander iets door afgunst, jaloezie, of welke emotie dan ook? Dan ontvang je het eveneens terug! Liefde ❤ is de kracht en mededogen.

Getekend voor het leven? Samen kunnen wij kijken wat er in jou leeft, zodat je ondanks, waarde van het leven in gaat zien. Leven vanuit innerlijke kracht. Jezelf weer leren accepteren! , Moedig in het leven te staan. Jij mag er zijn om wie jij bent!!! Jij bent waardevol Het leven is waardevol hou van het leven Jou leven gaat door en mag door gaan.,

Ieder mens, ook ik, ontwikkelt zich en groeit gedurende zijn of haar hele leven. Voor diegenen die daaraan behoefte hebben, ben ik een luisterend oor. Ik help u graag verder.

Gezondheid ik kan mee kijken, en een healing en tips geven. Ik ben geen arts dus wil u ten allertijden adviseren een arts of specialist te raadplegen.

Fotoreading via text-consult Creëren en manifesteren en wet der resonantie via text-consult.

Ademcoach hulp nodig? Vraag even wat ik voor je kan betekenen!! 1ste levens behoefte Ademen!!! Meer informatie volgt.

Ps: Alles wat ik hier geschreven heb dient men nimmer te veelvoudigen, het zij kopieeren, of publiceren betreft mijn auteursrecht.
Ook staat duidelijk vermeld uit welke bron ik iets benoem. Al het andere komt uit mijn eigen bron/innerlijkebron en is mijn eigendom/rijkdom.

Ik zal het erg waarderen als u een review geeft. En ben daar dankbaar voor. ❤ Wanneer ik afwezig ben maak dan gerust een bel-afspraak.
Een liefdevolle groet,
Mirjam

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +20
  • Zielsverwanten +5
  • Tweelingzielen +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +3
  • Zelfbewustzijn +1
  • Helderziendheid +1
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Ademcoaching +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +6
  • Carrière +3
  • Financiën +3

Reviews

Consulent Mirjam heeft 1357 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Tijd gaat erg snel als je in goed gesprek ben! Ik hoop dat het goed komt met alles! Dank ??

Pu8 - Juli 29, 05:40

Dank je. Dan gaat tijd idd altijd snel tijdens een goed gesprek, dan kent het geen tijd. Vertrouw daarop, dat alles goed komt. Succes. :)

Mirjam - Juli 29, 05:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Altijd zo rustig en duidelijk ben je :) Je zag dat het contact weer vanaf maandag weer terug kwam, en dat is ook zo gebeurd :) Ben heel benieuwd naar de rest! Heel veel liefs xx

Anoniem - Juli 26, 22:36

Dank je. Vertrouw erop dat, dat ook gaat gebeuren, ik zie dat goed komen. Succes xx

Mirjam - Juli 27, 00:56
Ster Ster Ster Ster Ster

Je blijft zeggen dat E en ik samenkomen in de toekomst . Ik hoop dat je gelijk krijgt. Ook wat betreft de verkoop van mijn huis. Groetjes

Marja - Juli 23, 14:43

Dank je voor de review. Daar gaan wij van uit, probeer de situaties een beetje los te laten het komt goed. Succes

Mirjam - Juli 23, 21:56
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het geruststellen Myriam, ik was even in paniek, zou ik hem deze zomer nog zien?

Flower - Juli 21, 02:31

Dank je. Ja deze zomer zien jullie elkaar nog augustus. Je mag echt blijven vertrouwen, op je intuïtie dus voel of iets goed voelt of niet

Mirjam - Juli 21, 08:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Wel idd, je antwoord op mijn laatste vraag. Ik dacht dit te voelen. Maar nu heb jij het bevestigd

cammy - Juli 06, 22:59

Wauw ben blij voor jou. Komt goed je gaat dat krachtiger voelen. Twijfel nooit aan jou zelf je bent het waard dit alles te mogen ervaren :)

Mirjam - Juli 06, 23:12
Bekijk alle 1357 reviews