Reviews

Consulent MoiRa heeft 11 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Topadvies en inzicht van Topconsulent! Voorspelling is in lijn der verwachtingen maar de verwachting die ik heb kon ze niet weten. Bijzonder!

Anoniem - April 22, 23:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Wil je nog bedanken lieve Moira ! Fijn consult weer !

Juni 25 2021, 01:02

Dank je

MoiRa - Juni 25 2021, 01:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel goed !

Mei 12 2021, 23:07

dank je en succes ermee <3

MoiRa - Mei 13 2021, 00:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Danielsan - November 09 2020, 22:36
Ster

Spijtig .. op de chat reageert ze gewoon niet , verbroken en opnieuw .. 12 min weg

Frenske - Augustus 03 2020, 00:14

Jammer dan

MoiRa - Augustus 03 2020, 00:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Beste Moira, ik zou je terug bellen om te laten weten of ik een bericht zou sturen. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan. Zoals je ook eerlijk adviseerde om mijn hart te volgen. Eerlijk duurt het langst, omdat de vrije wil van die ander ook meetelt. Je heb voor mij ingevoeld. En het antwoord, zeer verassend. Geduld! Ja ik begrijp het, je leeft oprecht met me mee. Dank je wel Moira. Grt A.

Geen - Juli 11 2020, 00:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Dag, Moira, je voelt op een bijzondere manier in. Het is eerlijk en oprecht. Vond de Engelenkaart die je voor me trok. Ook bijzonder voor dat moment. Het doet mij goed, dat zie ik als een compliment. Daarnaast vindt ik u een hartelijk persoon, vriendelijke grt A.

Geen - Juli 11 2020, 00:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi Moira, dank je wel voor je luisterend oor, en je advies.

Geen - Juli 11 2020, 00:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Goedendag Moira, dank u wel voor u luisterend oor. Wat ook prettig is dat je mij mijn verhaal laat vertellen. En daarna voor mij ben gaan (invoelen,) zeg ik het maar even. Ik voelde de trilling ook door mijn lichaam het voelde warm. Het eerlijke antwoord is verrassend. Ga nog wel even nadenken hoe ik het berichtje ga schrijven. En laat het je weten. Dank je wel, u bent ook een hartelijke dame. Lieve grt van A.

Geen - Juni 30 2020, 23:30

Hartelijk dank A voor jouw reactie en complement. Het komt zelden voor dat ik feed back krijg van bellers. Zodoende ben ik erg blij verrast!

MoiRa - Juli 01 2020, 14:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Poppie - Oktober 09 2019, 23:44