Afwezig
Profielfoto van Myriam 2

Myriam

Ster Ster Ster Ster Ster
2 reviews

Negatieve energie, entiteiten, blokkades verwijderen op afstand ook met de chat, Luisterend oor, Numerologie, Pendelen, Kristaltherapeut 20j ervaring

Afwezig

Over mij

Via deze weg wil ik je helpen bij je spirituele en persoonlijke groei. Mijn weg begon in 1986 toen ik afgestudeerd was als binnenhuisarchitecte. En met vol enthousiasme begon ik te werken. Maar toen k

Via deze weg wil ik je helpen bij je spirituele en persoonlijke groei. Mijn weg begon in 1986 toen ik afgestudeerd was als binnenhuisarchitecte. En met vol enthousiasme begon ik te werken. Maar toen kwamen ongekende angsten naar boven, ja ik noemde het angsten. Omdat hoogsensitief nog niet bestond. Ook artsen konden me niet begrijpen. En zo is mijn zoektocht begonnen. Nu kunnen we meer zeggen dat energieën die ons blokkeren. Zo is mijn zoektocht begonnen. Zoeken naar oplossingen voor wat je niet meer kan en die anderen normaal vinden vb drukke ruimtes. Ik werd er moe van. Ben begonnen met boek de Celestijnse belofte, dan cursussen, thuisstudie want in groep lukte dat niet oa Bachbloesems, Ho'oponopono, EMDR, trauma-coaching, huizen energetisch zuiveren, pendelen, tarot, veel engelenkaarten, Reiki behandelingen, inwijdingen, Access Bars, kristallenwinkel, Lenormand. Door de ervaringen in mijn winkel en praktijk, die ik nu 20 jaar heb wil ik mensen helpen terug zichzelf te zijn.

Ik wil je helpen je op je pad te zetten, Entiteiten, en negativiteit en blokkades die je belemmeren wegnemen dat je je weer beter voelt. Kan zeker op afstand. Kan makkelijker met de chat. Kan ook innerlijke rust brengen en spanningen wegnemen samen met mijn gidsen. Pendelen. Numerologie, Luisterend oor, advies geven. Kaarten kan ook.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +1

Reviews

Consulent Myriam heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Binnen een half uur al mijn negatieve energieen verwijderd. Je bent een topper. kom zeker nog een keer terug.

November 28, 14:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi Myriam, ik wil je bedanken voor je steun, om me er terug door te helpen en de negativiteit weg te nemen. Bedankt dat je op mijn pad kwam. Kom zeker terug. Groetjes E.S.

Erwin - November 27, 20:15
Bekijk alle 2 reviews