Reviews

Consulent Nataly heeft 9 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wow, wow, wow. Wat bijzonder om te sparren over deze bijzondere rollercoaster. Dank je wel!!

Bobo74 - Januari 12, 23:19

Met alle liefde! Dank je wel voor je openheid! ❤

Nataly - Januari 12, 23:27
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je voor het fijne gesprek, mooie inzicht en affirmaties. Ik ga ermee aan de slag. liefs B

Anoniem - Januari 04, 16:02

Graag gedaan, lieverd! Heel veel succes! ❤

Nataly - Januari 04, 16:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieverd ben je! Dankjewel! Ik hoop dat het uitkomt! Liefs xxx

Anoniem - Maart 19 2021, 18:11

Geen zorgen! Je hebt echt zelf de controle en hoe meer je gaat ontspannen en vertrouwen hoe makkelijker het zal gaan. Liefs x

Nataly - Maart 19 2021, 18:13
Ster Ster Ster Ster Ster

Anoniem - Maart 12 2021, 13:17
Ster Ster Ster Ster Ster

Toen we gisteren ophingen kreeg ik al een appje en heb ik hem eindstand gisteren gezien. Hij heeft een nieuwe auto gekocht en wilde die graag laten zien, hoe dit dat voor elkaar heeft gekregen geen idee! Maar leuk om toch elkaar weer even te zien :-)

SaraPas - Mei 10 2020, 06:39

Wat een fijn nieuws

Nataly - Mei 10 2020, 08:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Poppie - Mei 07 2020, 18:00

Dank je wel

Nataly - Mei 09 2020, 14:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Zo fijn om met jou te spreken. Je adviezen helpen mij op weg en he legging is constant. Laat de verandering maar komen:-)

SaraPas - Februari 03 2020, 21:14

Dank je wel voor je lieve woorden en mooie review!

Nataly - Februari 04 2020, 12:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Jammer dat ik mijn laatste vraag niet meer kon stellen. Je zat helemaal goed en zet mij wel tot nadenken. Ik zal het de volgende keer anders gaan proberen Ik snap in ieder geval wat je bedoelt. Dank je wel voor je helderheid en zuiverheid.

Marthe - December 17 2019, 15:18

Dank je wel voor je vertrouwen en je review!

Nataly - December 17 2019, 15:25
Ster Ster Ster

.

Anoniem - December 09 2019, 13:54

Dank je wel!

Nataly - December 10 2019, 17:16