Natasja Antoinetta - Box: 679 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 679 (€ 0,90 p.m.)

Natasja Antoinetta

Ster Ster Ster Ster Ster
151 reviews

Paragnoste, medium en healer. Ik werk zuiver, ik zal niet vertellen wat je graag wil horen maar vertellen wat ik door krijg en waar je wat aan hebt.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 679 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hallo welkom! Mijn naam is Natasja Antoinetta. Via telefonische consulten en in mijn praktijk werk ik als paragnost, medium, energetisch healer, paranormale kinderen therapeut en docente. Ik help je

Hallo welkom! Mijn naam is Natasja Antoinetta. Via telefonische consulten en in mijn praktijk werk ik als paragnost, medium, energetisch healer, paranormale kinderen therapeut en docente.
Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in je eigen proces en je relaties.

Tijdens het consult maak ik gebruik van mijn helderziend, -wetend en –voelend vermogen. Waar mee ik af stem op jouw energie en ziel. Ik lees in jouw energetisch veld je verleden, heden en de komende tijd zoals die er op dit moment uit ziet.

Als medium werk ik samen met mijn gidsen, Spirit en maak ik contact met overledenen als deze tijdens het consult naar voren komen. De boodschap die zij voor je hebben geef ik dan aan je door.

Eventueel en waar nodig gebruik ik Orakel of tarot kaarten. Als je wil kan ik dan dieper in de processen van jezelf en je relaties kijken met een zielenproces-legging. Om zo meer inzicht te krijgen in welke stappen te nemen en om de juiste richting op je levenspad te vinden.


Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Geen vraag is raar of vreemd, ik help je graag verder met vragen over:
• Werk en studie
• Financiën
• Liefde
• Relaties
• Nieuwetijds relaties
• Nieuwetijds kinderen
• Paranormale kinderen
• Zielenliefdes
• Tweelingzielen
• Narcisme
• Codependency
• Hoog-sensitiviteit, HSP
• Spirituele ontwikkeling
• Transformatieproces en symptomen
• Karmische processen
• Zelf creërend vermogen
• Omgaan en verwijderen van negatieve energie
• De spiegels vanuit onze omgeving

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam, leeftijd en een duidelijke vraag nodig.

Specialisatie
In deze bijzondere tijd van transformatie zien we ook dat de relatie veranderingen ondergaat. Als paragnost en therapeut krijg ik hier dagelijks steeds meer vragen over. Dit komt vooral omdat de nieuwe relaties, parallel lopen aan de levensprocessen waarin mensen zitten. En die zijn door de nieuwe energie ook enorm aan het veranderen.

Omdat de ziel allerlei lessen wil leren die verborgen liggen in het spel van het leven heb je om deze lessen te kunnen ervaren, medespelers nodig. Medespelers zoals partners, vrienden en familie die je wijzen op de gevoelens en inzichten er in je verborgen liggen. Het spel bestaat uit eenvoudige spelregels. Maar de kunst is om deze te leren kennen en de inzichten die je nodig hebt om heel te worden eruit te halen. En daar wil ik je graag bij helpen, om met meer inzicht, plezier en swing je levenspad te kunnen volgen.

In mijn praktijk begeleid ik volwassenen en kinderen bij spirituele, mentale, emotionele en sociale hulpvragen, door middel van regressie, innerlijke reizen, energetische en creatieve therapie. Om zo belemmerende ervaringen om te zetten en daarmee blokkades op te heffen.

Ook begeleiding ik HSP en paranormale kinderen en volwassenen om beter in balans te komen. Om op een goede manier om te leren gaan met hun kwaliteiten en deze om te zetten naar de gave die het is. Door zichzelf beter te leren begrijpen, kunnen ze zich ook beter bewegen in een wereld die ze soms zo kan overvallen. Door eigen gevoelens en emoties te (her)kennen, kunnen ze beter leren om gaan met de dagelijkse gebeurtenissen op werk, school of in relaties. Wat meer rust in het hoofd en lichaam geeft.


Lieve groet,
Natasja Antoinetta

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +16
  • Zielsverwanten +6
  • Tweelingzielen +3
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +2
  • Zelfbewustzijn +1
Life Coaching icon
Life Coaching +10
  • Levensvragen +6
  • Geluk +1

Reviews

Consulent Natasja Antoinetta heeft 151 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor ons gesprek vorige dinsdag. Ik voelde me heel gesteund, onveroordeeld en geholpen. Tot binnenkort.

November 30, 14:22

Wat fijn om te horen, dat is fijn! ❤❤ Dank je en tot binnenkort 🙏🌟

Natasja Antoinetta - November 30, 18:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik wou je nog even bedanken. Ik laat het even inzakken. Ik leer hiervan hoor! Ik begrijp wat je bedoelt, het zal even moeten integreren. Ik ben dankbaar dat je even in de "lesgeefrol" bent gestapt, ik weet ook dat enkel het "inchecken bij de ander" zonder meer mezelf ter plaatse houdt.

Oktober 18, 14:37

Heel graag gedaan natuurlijk 😃🙏 Komt vast helemaal goed! Liefs xxx

Natasja Antoinetta - Oktober 18, 17:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Dit was een dubbele reading. Ik laat nog even zakken en plaats dan misschien nog een extra feedback,maar ik wou alvast laten weten dat het weer heel helder en eerlijk was, en ik me meer tot rust en gegrond voel. Ook omdat ik weet dat ik wel kan loslaten en bij mezelf blijven en we zien wel. Bedankt!

Oktober 09, 14:38

Heel graag gedaan! Ja soms gaat de tijd heel snel 😃 Fijn dat je al meer rust en helderheid ervaart. ❤❤

Natasja Antoinetta - Oktober 09, 17:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een heerlijk, zuiver en helder gesprek. Hartelijk bedankt. Ik heb echt genoten van de helderheid van de reading, en de rust die dat meebrengt. Zoals ik zei zie ik ook waar ik zelf getriggerd benn. Met de informatie en bevestiging die u gaf kan ik in vertrouwen focussen op mijn eigen heling.

September 26, 13:59

Dank je wel wat mooi! Heel veel liefs en succes met je mooie proces <3

Natasja Antoinetta - September 26, 14:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Natasja, zo fijn om met jou te praten en voor wat je hebt doorgekregen voor mij. Ik ben heel benieuwd en kijk ernaar uit. De mooie afronding hier en de nieuwe fase van mijn leven daar waar mijn ♥️ is. Alle liefs Resh.

Resh - September 19, 15:45

Wat lief! Graag gedaan en heel veel succes met je zonnige nieuwe leven 💛🌞 Liefs Natasja Antoinetta

Natasja Antoinetta - September 20, 11:48
Bekijk alle 151 reviews
nl en
Support