Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 679 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Natasja Antoinetta 14

Natasja Antoinetta

Ster Ster Ster Ster Ster
89 reviews

Energetisch healer, paragnoste en medium. Transformatie, paranormale kinderen, HSP, narcisme, codependency, tweelingzielen en zielenliefde.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 679 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hallo welkom! Mijn naam is Natasja Antoinetta. Via telefonische consulten en in mijn praktijk werk ik als paragnost, medium, energetisch healer, paranormale kinderen therapeut en docente. Ik help je

Hallo welkom! Mijn naam is Natasja Antoinetta. Via telefonische consulten en in mijn praktijk werk ik als paragnost, medium, energetisch healer, paranormale kinderen therapeut en docente.
Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in je eigen proces en je relaties.

Tijdens het consult maak ik gebruik van mijn helderziend, -wetend en –voelend vermogen. Waar mee ik af stem op jouw energie en ziel. Ik lees in jouw energetisch veld je verleden, heden en de komende tijd zoals die er op dit moment uit ziet.

Als medium werk ik samen met mijn gidsen, Spirit en maak ik contact met overledenen als deze tijdens het consult naar voren komen. De boodschap die zij voor je hebben geef ik dan aan je door.

Eventueel en waar nodig gebruik ik Orakel of tarot kaarten. Als je wil kan ik dan dieper in de processen van jezelf en je relaties kijken met een zielenproces-legging. Om zo meer inzicht te krijgen in welke stappen te nemen en om de juiste richting op je levenspad te vinden.


Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Geen vraag is raar of vreemd, ik help je graag verder met vragen over:
• Werk en studie
• Financiën
• Liefde
• Relaties
• Nieuwetijds relaties
• Nieuwetijds kinderen
• Paranormale kinderen
• Zielenliefdes
• Tweelingzielen
• Narcisme
• Codependency
• Hoog-sensitiviteit, HSP
• Spirituele ontwikkeling
• Transformatieproces en symptomen
• Karmische processen
• Zelf creërend vermogen
• Omgaan en verwijderen van negatieve energie
• De spiegels vanuit onze omgeving

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam, leeftijd en een duidelijke vraag nodig.

Specialisatie
In deze bijzondere tijd van transformatie zien we ook dat de relatie veranderingen ondergaat. Als paragnost en therapeut krijg ik hier dagelijks steeds meer vragen over. Dit komt vooral omdat de nieuwe relaties, parallel lopen aan de levensprocessen waarin mensen zitten. En die zijn door de nieuwe energie ook enorm aan het veranderen.

Omdat de ziel allerlei lessen wil leren die verborgen liggen in het spel van het leven heb je om deze lessen te kunnen ervaren, medespelers nodig. Medespelers zoals partners, vrienden en familie die je wijzen op de gevoelens en inzichten er in je verborgen liggen. Het spel bestaat uit eenvoudige spelregels. Maar de kunst is om deze te leren kennen en de inzichten die je nodig hebt om heel te worden eruit te halen. En daar wil ik je graag bij helpen, om met meer inzicht, plezier en swing je levenspad te kunnen volgen.

In mijn praktijk begeleid ik volwassenen en kinderen bij spirituele, mentale, emotionele en sociale hulpvragen, door middel van regressie, innerlijke reizen, energetische en creatieve therapie. Om zo belemmerende ervaringen om te zetten en daarmee blokkades op te heffen.

Ook begeleiding ik HSP en paranormale kinderen en volwassenen om beter in balans te komen. Om op een goede manier om te leren gaan met hun kwaliteiten en deze om te zetten naar de gave die het is. Door zichzelf beter te leren begrijpen, kunnen ze zich ook beter bewegen in een wereld die ze soms zo kan overvallen. Door eigen gevoelens en emoties te (her)kennen, kunnen ze beter leren om gaan met de dagelijkse gebeurtenissen op werk, school of in relaties. Wat meer rust in het hoofd en lichaam geeft.


Lieve groet,
Natasja Antoinetta

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +3
  • Zielsverwanten +1
  • Tweelingzielen +1

Reviews

Consulent Natasja Antoinetta heeft 89 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Nog bedankt voor het gesprek. Groetjes de vuurtoren. Haha

Devi73 - Juni 23, 18:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt weer! X

Lizzy - Juni 10, 11:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je verhelderend gesprek

Dienst - April 12, 13:46

Graag gedaan ❤

Natasja Antoinetta - April 13, 10:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn hoe je alles uitlegde. Met zoveel geduld. Heel veel waardering daarvoor. En je voelt alles echt goed aan, ik denk te goed. Ik wordt moe van hem alles er omheen en word daar zelf ook echt niet leuk van. Baal ik ook van. Veel liefde

Anoniem - April 07, 20:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Heerlijk om even inzichtelijk te kletsen, stelt gerust en legt de vinger op de juiste plek en ziet dingen erg duidelijk, een aanrader !!!!

peggy - November 24 2021, 17:42
Bekijk alle 89 reviews