Nicole - Box: 714 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 714 (€ 0,90 p.m.)

Nicole

Ster Ster Ster Ster Ster
5 reviews

Helende stem, Healer, Zielsconnecties, Intuitief/weten, Manifesteren. ALLES IS ENERGIE! Wat jij uitzendt krijg je te zien in jouw realiteit!

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 714 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Qua ontwikkeling ben ik jaren bezig geweest met opleidingen, workshops/cursussen en lezen en heb daardoor datgene wat resoneerde tot mij genomen. Ik ben van mening dat we allemaal een eigen waarheid h

Qua ontwikkeling ben ik jaren bezig geweest met opleidingen, workshops/cursussen en lezen en heb daardoor datgene wat resoneerde tot mij genomen. Ik ben van mening dat we allemaal een eigen waarheid hebben die ook soms aangepast kan en mag worden. Ik heb vele transformaties doorgewerkt waardoor ik meer en meer tot mijn eigen kern ben gekomen. Ik ben op vele vlakken ervaringsdeskundige. De toekomst bepaal je grotendeels ZELF! Alles is ENERGIE wat je uitzendt krijg je terug!! Maw je trekt aan wat je uitzendt! Ik heb alle universele lessen alleen gelopen en doorleefd dus weet hoe dit werkt.

Ik ben hooggevoelig, mijn stem en handen zijn helend ben sterk intuitief. Tijdens een consult ervaar je de helende energie die ik jou stuur.
Ik gebruik soms kaarten (heb diverse decks) ter bevestiging van datgene wat ik doorkrijg met behulp van mijn gidsen en engelen. Jij bent de creator van je leven, de toekomst bepaal je grotendeels zelf. Je mag mij alles vragen!

Vraag niet aan mij wat hij voelt of wanneer komt hij terug er is niemand die dat kan en mag bepalen want er bestaat geen tijd...... openheid. Het heeft te maken met je zielspad en jouw eigen ontwikkeling hierin.

Ik help jou verder in je ontwikkeling om de beste versie te worden van jezelf! Jij bent het namelijk waard lief mens en hoe mooi is het dat jij de sleutel van jouw succes, op welk vlak dan ook, zelf in handen hebt :-)

Ik spreek je graag van mens tot mens!

Liefs Nicole Vreeswijk

Alvast dank voor je leuke review ;-)

Lees meer..

Reviews

Consulent Nicole heeft 5 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een lieve vrouw, geeft ook zeer snel antwoord en geen vraag is te veel. Heel fijn gesprek, heb hier veel aan!

Patatje - September 08 2020, 18:32

Dankjewel voor je mooie review. Twijfel nooit aan jezelf jij voelt het goed aan! be the obersver.....

Nicole - September 08 2020, 18:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Super meid . Dank je wel x

Danielsan - Juni 30 2020, 08:39

Heel graag gedaan en geloof in jezelf en het hogere doel! Je doet het super! X

Nicole - Juni 30 2020, 08:41
Bekijk alle 5 reviews
nl en
Support