Reviews

Consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries heeft 200 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel lieve Leila! Leuk je weer te spreken. Ik ga je advies opvolgen en beter naar mn intuïtie luisteren, en hoop snel me te settelen in D. Super fijn dat jij mensen zo “diep”’ kunt zien voor wie ze zijn en ook zo snel! Xxx

Yaan - Januari 04, 13:39

Bedankt lieverd. Altijd fijn om je te mogen spreken. Ik duim voor jou! Heel veel succes met alles en tot de volgende keer weer. Liefs xxx

Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries - Januari 04, 13:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Bevestiging van ons laatste gesprek. Dank je wel. Heel goed

Tinneke - Januari 04, 12:35

Bedankt!. Veel liefs en succes xxx

Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries - Januari 04, 12:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Altijd eerlijk en oprecht! :)

Anoniem - November 29 2022, 21:03

Bedankt! Veel succes en liefs.

Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries - November 29 2022, 21:04
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik spreek Leila vaker, Zij is helder en heeft het altijd bij het rechte eind, de antwoorden ook niet te lang en ik ben heel blij met haar

November 22 2022, 17:47

Bedankt. Veel succes en liefs.

Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries - November 22 2022, 18:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Echt waanzinnig goed.Ik was er stil van.Ik ben een pijn kwijt die ik al een behoorlijke tijd heb gevoeld.Ik heb het antwoord gekregen vanuit de ander wat Leila nooit had kunnen weten.Door een onderliggende pijn te benoemen van waaruit ik iets kan bekijken en kan handelen klopt helemaal.

Anoniem - September 06 2022, 04:29

Bedankt en heel veel liefs!??

Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries - September 06 2022, 14:51
Ster Ster Ster Ster Ster

wat ben ik blij jouw gesproken het hebben. Heb heel veel inzichten gekregen ook hoe de spirituele wereld boven werkt. Ik mag mij veel meer openstellen, laten zien wat iemand voor mij betekent en wat ik voor diegene beteken. Uit mijn schulp en ik kan echt wat betekenen Ik laat mijn schijnen!

Poppie - Augustus 30 2022, 22:22
Ster Ster

Ik had het gevoel dat dit eerder over mijn ex-partner ging zeker toen jij aangaf van problemen met werk en inkomen. We zien wel de man waar ik van hou is mijn geduld en het wachten waard

Ellen - Juni 09 2022, 13:59

Bedankt voor je reactie, Ellen. De gidsen verwarren mensen nooit. Alle Liefde en Geluk voor jou en je geliefde. Groetjes

Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries - Juni 09 2022, 14:47
Ster Ster Ster Ster Ster

LightandLove - December 29 2021, 16:12

Liefs!

Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries - December 29 2021, 16:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Srann - December 13 2021, 19:07

Liefs!

Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries - December 13 2021, 19:09
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt weer! Je bent heel goed! Liefs

Anoniem - December 02 2021, 15:16

Bedankt

Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries - December 02 2021, 15:17