Reviews

Consulent Paula heeft 500 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Heb het zojuist allemaal goed opgeschreven Paula. Heel mooi dat overzicht voor 2023. Bedankt ervoor, ziet er goed uit!!!

annemiek - December 26 2022, 16:14

Graag gedaan en ik wens je veel liefde, geluk voorspoed en gezondheid toe. Lekker genieten lieve groetjes Paula

Paula - December 26 2022, 16:29
Ster Ster Ster Ster Ster

November 27 2022, 15:57
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankje Paula :) duizend sterretjes ✨

Anoniem - Oktober 28 2022, 23:04

Wat lief dank je wel

Paula - Oktober 28 2022, 23:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Zeer zeker niet nog een jaar of langer. Je voelt het zeer snel. Hopelijk is het deze keer echt raak, ben de onzekerheid echt moe. Je blijft het heel stellig voelen, ik hoop echt dat het klopt. Heel veel liefs. <3

Anoniem - September 14 2022, 14:23

Graag gedaan ik blijf bij mijn woorden…. Heb vertrouwen ook al is dat soms lastig, hou vol jullie tijd komt eraan. Lieve groetjes Paula

Paula - September 15 2022, 07:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Vanuit mijn hart een grote dank aan jou Paula een prachtig ziel ben je!x

Augustus 02 2022, 21:49

Dank je wel wat lief x

Paula - Augustus 02 2022, 21:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Mooie mens ben je Paula???

Augustus 02 2022, 21:47

Dank je wel wat een mooi compliment x

Paula - Augustus 02 2022, 21:52
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Paula. Liefs <3

Anoniem - Juli 06 2022, 18:29

Graag gedaan en heel veel succes en liefde gewenst xxxx

Paula - Juli 06 2022, 18:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankje :) <3

Anoniem - Juli 04 2022, 00:14

Graag gedaan :)

Paula - Juli 04 2022, 00:16
Ster Ster Ster Ster Ster

lieve paula ,ben zo blij dat je er altijd voor mij bent,en mij weer in mijn kracht zet.je kan heel goed invoelen en zegt altijd de waarheid,en van haar lieve stem word ik altijd rustig van. paula je bent voor mij de beste consulent van de lijn. liefs en knuffel willy xx

hartjevanjou65 - Mei 27 2022, 09:06

Dank je wel lieve Willy wat een bijzonder mooi compliment. Ben blij dat ik je kan helpen en er voor je kan zijn. Blijf bij je gevoel X

Paula - Mei 27 2022, 09:12
Ster Ster Ster Ster Ster

erg goed?

dzanex - Mei 25 2022, 17:00

Dank u wel

Paula - Mei 25 2022, 17:09