Reviews

Consulent Petra heeft 29 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Geeft gerichte informatie.

Angel - September 23 2021, 10:03
Ster Ster Ster Ster Ster

sfinx - September 22 2021, 15:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Anoniem - Augustus 14 2021, 13:37
Ster Ster Ster Ster Ster

Moooi dank je wel

Natalie1986 - Augustus 09 2021, 09:46
Ster Ster Ster Ster Ster

Mei 31 2021, 16:38
Ster Ster Ster Ster Ster

April 28 2021, 11:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Hopelijk is die A niet met iets bezig tegen mij, maar helaas was mijn tijd om. Super bedankt weer voor wat je mocht zien !! Toppie xxx

Moeke - Maart 31 2021, 15:39

Houd A in de gaten, daar zit jaloezie. Maar je voelt het wel als A op het verkeerde been staat

Petra - Maart 31 2021, 18:02
Ster Ster Ster Ster Ster

Weer toppie van Petra en zoveel informatie terug :-) !! Me happy !! Alleen wat die omscholing kan zijn ben ik heel erg benieuwd naar. Bedankt alweer :-) !!! xxxx

Moeke - Maart 15 2021, 15:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel duidelijk weer van je Petra. Wat raar was ik zag dat je nog aan het typen was en ik wachtte anderhalve minuut maar kwam niks meer door, toch bleef je staan dat je aan het typen was. Tot een volgende xxx

Moeke - Maart 01 2021, 15:34

Ging helaas iets mis met de verbinding. Wat ik schreef was dat L. er niks aan kan veranderen. Liefs, xxx

Petra - Maart 01 2021, 15:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Februari 22 2021, 10:35