Reviews

Consulent Pierre heeft 52 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het gesprek. Ik zal proberen om veel liefde en licht te sturen. Het is een moeilijke periode voor mij.

April 29, 18:14

Je bent een kanjer

Pierre - April 29, 22:56
Ster Ster Ster Ster Ster

December 05 2021, 17:47
Ster Ster Ster Ster Ster

December 05 2021, 17:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw wat een helder en mooie consult. Enorm bedankt voor de inzichten. Mn gevoel zegt dat hij de moeite waard is en ik dus voor het project moet gaan

Nancy - September 26 2021, 02:14

Hartelijk dank voor jouw prachtige review. Laat je leiden door jouw gevoel en dan komt alles zoals het mag zijn

Pierre - Oktober 04 2021, 16:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Was een prettig gesprek. Herkenbare dingen gezegd. Bedankt.

Elwin - Juli 25 2021, 17:40

Probeer vertrouwen te hebben dat het goed komt

Pierre - Juli 25 2021, 23:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Juni 19 2021, 22:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Danielsan - Maart 29 2021, 22:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Danielsan - Januari 23 2021, 08:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een fijn gesprek me u. Heel verhelderend en leerzaam. Ik ga zeker vaker met u bellen. De energie die ik voelde was heel fijn en rustgevend. Dank u wel en tot snel. Lieve groet Urs.

1111 - December 12 2020, 22:51

Hartelijk dank voor jouw bijzonder fijne review; graag help ik jou om in contact te komen met jouw eigen talenten en kwaliteiten. Tot snel

Pierre - December 12 2020, 23:05
Ster

Sorry totaal naast de kwestie praten! Ne wat input van mijn kant bevestigde hij het. Heel algemeen niet specifiek. Geen aanrader. Ik hoor je al zeggen dat ik de waarheid niet wil horen maar als ik mijn situatie er niet in terug vind..'.. Tja...

Snowhite - December 09 2020, 17:31

Hartelijk dank voor het bijzondere gesprek en de bevestiging in de review. Ik wens je veel geluk, wijsheid en liefde toe.

Pierre - December 10 2020, 10:24