Reviews

Consulent Rachella heeft 16 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Prachtig zuiver weer! Mooie inzichten. Andere persoon perfect beschreven. Zachtaardig. Dankjewel Rachella. Dit helpt!

Anoniem - Januari 26, 12:05

Fijn! en heel mooi hoe snel en zuiver je door de lagen die zich laten zien heen werkt! Bij jezelf blijven is de sleutel xxx

Rachella - Januari 26, 12:23
Ster Ster Ster Ster Ster

lieve Rachella, wat mooi hoe je het aanpakt en met me mee kijkt. Weer een stukje getransformeerd mede dankzij jou. Zuiver en praktisch! En bovenal liefdevol X

Anoniem - Januari 02, 14:25

Wat heb jij mooi gewerkt <3 Kan niet anders zeggen..

Rachella - Januari 02, 14:26
Ster Ster Ster Ster Ster

Verbinding viel weg, thanks voor 't mee leven /invoelen xx

Anoniem - Oktober 22 2022, 11:47

Rachella - Oktober 22 2022, 12:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Rachella ziet goed wat er speelt, maar zegt wel als enige dat dit niet kan goedkomen. Dus dat is verrassend, maar ook verwarrend ;0)

Oktober 22 2022, 07:27

Dank je voor je review <3 Lees de chat nog eens na om te zien wat er precies wordt gezegd. Ook: focus op 't hart i.p.v 't hoofd. Liefs xxx

Rachella - Oktober 22 2022, 10:20
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn, duidelijk met weinig info. Ik hoop dat je gelijk krijgt en we weer samen verder kunnen. Dank je voor je hulp.

Ruud - Oktober 21 2022, 15:20

Dank je wel voor je review en zet hem op <3 Veel liefs

Rachella - Oktober 22 2022, 10:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi lieve Rachella, wat een mega waardevolle reading. Je zag precies wat er aan de speelde en kon me ook meteen aan de hand nemen - heel scherp en helder en zoveel rust en kundigheid - ik ben heel dankbaar dat ik jou heb om me te begeleiden - de readings met jou zijn GOUD waard - Thank you!!!

Oktober 05 2022, 11:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw!!! - Ik ben helemaal sprakeloos over wat Rachella allemaal zag - en de manier waarop ze vervolgens aan de hand heeft genomen - zo liefdevol en helder - 1000 sterren waard ik kom zeker terug bij deze Topper!!!

September 08 2022, 16:12

Lief! En je bent het natuurlijk zelf hè! Jij, in het nu, in je hart. And you know what to do with the monkey mind! ;) xxx

Rachella - September 08 2022, 16:17
Ster Ster Ster Ster

Tevreden , eerste consult met je, zachtaardig en eerlijk . Dus nog even antwoord ? Wanneer hoor ik m weer?

Augustus 16 2022, 14:53

Hoe meer jij teruggaat naar jezelf-volledige focus op het hart, hoe meer ruimte en flow er komt voor contact, dit hangt volledig samen <3

Rachella - Augustus 16 2022, 15:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Wauw, wat ben je lief, goed en puur lieve Rachella. Heel fijn gesprek, het heeft mij weer terug in mijn kracht gezet en een bevestiging gegeven. Dank je wel!

Dragonfly - Augustus 12 2022, 12:44

Wat je ziet in mij, zit in jou :) Heel veel liefs en zachtheid <3

Rachella - Augustus 12 2022, 12:51
Ster Ster Ster Ster Ster

Altijd 5 sterren waard - ben zo blij dat ik jou hebt gevonden - ik spreek je snel weer lieverd - voel me altijd zo gesteund :) Dankjewel dat je mij helpt met groeien en met zoveel liefde :) XXX Dirkje

Juli 27 2022, 12:00

Super lief van je, jij ook dank voor het delen van je proces met mij. xxx

Rachella - Juli 27 2022, 12:13