Reviews

Consulent Rascha heeft 249 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Januari 16, 18:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Absoluut raad ik Rascha aan. Ik voelde een hele mooi energie toen ik aan chatten was met Rascha. Ze bevestigde hoe ik het ervaar en dat geeft mij nog extra kracht en vertrouwen. Dank daarvoor?

Suzy - Januari 02, 08:09

Lief:) Dankjewel!

Rascha - Januari 02, 23:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel! Leuk om met wat meer vertrouwen het nieuwe jaar in te gaan!

Annemie - December 31 2022, 13:24

Graag gedaan:) jij bedankt en alles zal meer dan goed komen! Veel geluk samen toegewenst!

Rascha - December 31 2022, 13:27
Ster

Helderwetend, heldervoelend, intuitief paragnoste en tarotiste. Zie profiel. Stel geen vragen stelt zoals Leeftijd en Sterrenbeeld? jullie laatste contact? Waarom is contact verbroken? Als je Goed bent in je vak en €2,00 per minuut vraagt dan verwacht ik dat je mij een goede Reading geeft?!?

Anoniem - December 26 2022, 21:32

Ik gaf je aan dat ik geen klik met je voelde en of je ajb wilde ophangen. X

Rascha - December 26 2022, 21:35
Ster Ster Ster Ster Ster

Anoniem - December 26 2022, 21:28
Ster Ster Ster Ster Ster

December 17 2022, 13:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Skl - December 02 2022, 13:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Inmiddels bel ik jou 2 jaar. En je steunt mij op ieder gebied of het nu over kind, studie, werk of de liefde gaat. Je beschrijft iedereen zoals ze daadwerkelijk zijn. En jou voorspellingen komen altijd uit. Ps. Hij had mij inderdaad op dempen staan, zoals je zei. Ik geloofde mijn ogen niet!

Anoniem - November 21 2022, 23:41

Dankjewel voor de waardering:) betekent veel voor mij. Ik zal er altijd voor je zijn. Kus!

Rascha - November 22 2022, 18:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieve Rascha, het is altijd fijn even met je te sparren! Duidelijkheid is de sleutel. <3

Anoniem - November 21 2022, 20:19

Lief dankjewel en heel graag gedaan:) X

Rascha - November 22 2022, 18:51
Ster

Krijg hetzelfde antwoord over een man die mij heel slecht heeft behandeld. Ik ben er bijna kapot aan gegaan, en toch gaat hij weer contact opnemen? Nee hoor, ik geloof er niet meer in.

Mouche12 - November 11 2022, 19:39

Eerder vroeg je of er contact zou komen zei ik ja en dat klopte en nu zeg ik weer ja. Hoe hij met jou om zou gaan was niet de vraag.

Rascha - November 11 2022, 20:03