Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 894 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Raymond 98

Raymond

Ster Ster Ster Ster Ster
250 reviews

Open eerlijk en zuiver! Helderziend, helderhorend en helderwetend /tweelingzielen, Liefde relatie, werk en financieel!

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 894 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Wat leuk dat je interesse in mij toont. Ik ben Raymond jarenlang spiritueel. Door mijn gave helderziend, helderweten en communiceren met mijn gidsen en heb een sterke intuïtie, heb ik het altijd leuk

Wat leuk dat je interesse in mij toont. Ik ben Raymond jarenlang spiritueel. Door mijn gave helderziend, helderweten en communiceren met mijn gidsen en heb een sterke intuïtie, heb ik het altijd leuk gevonden om mensen verder te kunnen helpen met hun vraag of probleem. Ik ben eerlijk open en zuiver. Geef eerlijke antwoorden en draai er niet om heen.

Je kunt mij echt alles vragen geen vraag is te gek. Ik voel in op de energie en heb niet perse een naam of geboorte datum nodig. Heb je een vraag stel hem zo duidelijk mogelijk zodat we samen kunnen kijken naar eventuele oplossingen en hoe we dit kunnen aanpakken. Ook als je jouw verhaal kwijt wil ben ik een luisterend oor.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +117
  • Zielsverwanten +6
  • Tweelingzielen +54
  • Seksuologie +1
Spiritualiteit icon
Spiritualiteit +8
  • Zelfbewustzijn +1
  • Spirituele ontwikkeling +1
  • Helderziendheid +4
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Levensvragen +1
Kaartleggen icon
Kaartleggen +1
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +4
  • Carrière +2
  • Financiën +1

Reviews

Consulent Raymond heeft 250 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Vind het fijn om te horen dat je hetzelfde blijft zien. En fijn dat weer gerust ben…En dat deze maand een begin gaat worden van iets moois! Mogen mijn wensen uitkomen! Dank je wel nogmaals voor je consult.

Shay - Gisteren, 22:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Ray, Wederom dank voor het meekijken! Het blijft een mooie maar ook eenzame reis. Ik hoop voor jou dat er ook snel contact is❤️. Tot spreeks:-). Liefs, Susanne :-)

Susanne - Gisteren, 21:30
Ster Ster Ster Ster Ster

Hele fijne chat ,en we gaan zien of die stappen gaat zetten..liefs xx

marja - Gisteren, 21:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Je bent erg zuiver, liefdevol en consequent in wat je voelt/ziet... Altijd fijn om tijdens een dipje klein of groot even tot rust te komen bij jou, Raymond.. Dankjewel en veel liefs! xJx

JeeVee - Januari 31, 14:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Veel thanks Ray, er viel iets af van mn schouders...dat Rudi toch ook met mij bezig is...me misschien wel mist ? SO jammer dat hij zich kwelt, en de knop naar z'n hart nie vindt, om me te antwoorden ....danke Raymond, ga lekker Rusten...om vlgd week mn operatie vlot te doorstaan ,thx Betty&Rudi

Betty - Januari 29, 00:02
Bekijk alle 250 reviews