Afwezig
Profielfoto van Rianne Life Coach 1

Rianne Life Coach

0 reviews

Omgaan met Kanker. Breng je hoofd en je lichaam weer tot rust tijdens de rollercoaster die kanker met zich mee brengt.

Afwezig

Over mij

De behandelingen om jou hopelijk te laten genezen van kanker zijn een ontzettend heftig proces voor je. Vanaf het moment dat je de diagnose krijgt komt er ontzettend veel op je af. Specialisten schake

De behandelingen om jou hopelijk te laten genezen van kanker zijn een ontzettend heftig proces voor je. Vanaf het moment dat je de diagnose krijgt komt er ontzettend veel op je af. Specialisten schakelen soms te snel voor je. Op de korte termijn neem je ingrijpende beslissingen en start je jouw behandelingen.

Je hebt dan misschien wel meer dan ooit behoefte aan steun en die krijg je vast ook. Maar je familie en vrienden hebben ook verdriet waardoor je je soms sterker voordoet dan je je echt voelt. Frustraties, je onbegrepen en je eenzaam voelen zijn ineens je leven binnengeslopen. Veel behandelingen bestrijden niet alleen de kanker maar tasten ook jouw goede cellen aan.

In plaats van je beter te voelen, begin je zieker te worden.

De tegenstrijdigheid hiervan is enorm verwarrend. Terwijl verlossende woorden op zich laten wachten tot er weer een scan van je wordt gemaakt. Gedachtes in je hoofd beginnen rondjes te draaien: ‘Werkt de behandeling bij mij? Heb ik last van bijwerkingen die ik moet melden? Is wat ik nu voel normaal? Betekent dit dat het werkt bij mij? Hersteld mijn lichaam snel genoeg? Wat als bij mij de behandeling niet aanslaat?’

Waarschijnlijk heb je veel afscheid moeten nemen van dingen die je dagelijks deed. Je werk staat op een laag pitje. Ergens op visite gaan of bij je thuis ontvangen rondom je behandelingen heen is risicovol en komen er minder knuffels en gesprekken in je dagen voor. De wereld buiten je draait door terwijl het voor jou voelt alsof je leven stilstaat. Maar je hoofd blijft door ratelen. Ontspanning is voor jou misschien wel een utopie geworden die steeds verder van je afstaat.

Ontspanning die juist zo belangrijk is, omdat je lichaam in een staat van ontspanning juist veel beter zijn werk doet.

Je lichaam die zo belangrijk is met haar veerkracht en herstelvermogen. Ik help je graag om jouw lichaam weer te leren hoe te ontspannen. Om je hoofd ook weer tot rust te brengen tijdens een ontspanningssessie. Dit doe ik tijdens een ontspanningssessie. Ik neem je in deze sessie stap voor stap mee om de spanning in je lichaam los te laten. Hierna voel je je echt zo ontspannen en ga je eindelijk weer eens heerlijk slapen. Je komt im contact met je lichaam die er alles aandoet om voor jou zoveel mogelijk te herstellen en te genezen.

Max 25 minuten.

Lees meer..

Reviews

Consulent Rianne Life Coach heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews