Reviews

Consulent Rika heeft 429 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Wist meteen haar vinger op de ‘zere plek’ te leggen. Liefdevol en zuiver is Rika!

PienC - Januari 04, 19:00

Dank je wel voor deze mooie review,je bent ook een warme goede vrouw. Gr Rika

Rika - Januari 04, 22:12
Ster Ster Ster Ster Ster

Irisroos - December 17 2022, 15:04

Dank je wel, Ik wens je een fijne jaarwisseling en veel liefde in 2023 Groetjes Rika

Rika - December 17 2022, 17:31
Ster Ster Ster Ster Ster

Irisroos - December 10 2022, 19:48

Dank je wel,en ik wens je veel succes x

Rika - December 10 2022, 21:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Onbekend - November 28 2022, 12:17

Dank je wel voor deze review,en je zult zien dat er nog veel zon ligt te wachten op jullie.Succes x

Rika - November 28 2022, 23:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Medium - November 07 2022, 09:31

Dank je wel,maar vergeet jezelf niet, Ik wens je heel veel succes. Groetjes ,Rika

Rika - November 07 2022, 19:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankuwel Rika, u was nog aan het typen, maar toen viel de verbinding alweer weg. Ging over blokkeren? Dankjewel weer xxx

Sharon - November 03 2022, 16:51

Dank je wel,maar wat ik wou zeggen,hij mag jouw geluk niet blokeren voor jouw toekomst. succes,groeten Rika

Rika - November 03 2022, 17:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Rika, dankjewel voor je bijzondere en duidelijke consult. Ik begrijp je advies. Zal op haar tekens gaan letten. Egypte lijkt me helemaal mooi. Laat dat het eerste hoofdstuk worden van mijn boek. Lieve groetjes van Tamara.

Tamara - November 02 2022, 21:03

Lieve Tamara,alles viel als een puzzel in elkaar. Veel succes x

Rika - November 03 2022, 10:09
Ster Ster Ster Ster Ster

peggy - Oktober 10 2022, 22:42

Dank je wel voor je review,en je gaat nog echt een sterke groei tegemoet,met de juiste personen, Succes x

Rika - Oktober 10 2022, 23:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je voor de mooie reading en inzichten. Het blijft écht heeel zwaar voorlopig. Dank u wel voor het invoelen ♡

Anna - Oktober 05 2022, 15:37

Ik wens je heel veel kracht omdat je hem wil helpen waar hij het kan toelaten,Succes en veel licht en warmte x

Rika - Oktober 05 2022, 17:11
Ster Ster Ster Ster Ster

September 25 2022, 16:48