Reviews

Consulent Robin heeft 5 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hey bedankt voor het gesprek, het voelde goed aan en was voor mij ook een bevestiging die ik nodig had, groetjes Caroline

prutske - December 10 2022, 09:13

dankjewel,ja caroline t ligt er dik bovenop hi hoop jou snel weer te spreken groetjes,Robin

Robin - December 10 2022, 09:17
Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks weer Robin voor je hulp! Wat kan jij goed invoelen, super!

Tien - November 04 2022, 07:07

Dankjewel voor je recensie ik wens jou weer te spreken over ongeveer een week a 10 dagen ivm t geen wat k je heb opgedragen xx fijn weekend

Robin - November 04 2022, 12:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel erg bedankt voor het invoelen op de situatie, zoveel details en informatie! Robin is heel zuiver en liefdevol, aanrader! ?

Tien - Oktober 14 2022, 11:18

dankjewel fijn om te horen hoop jou weer te spreken blijf puur en sterk en heb engelen geduld fijne dag groeten,robin

Robin - Oktober 15 2022, 12:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel Robin, ik sta versteld van uw uitspraak, hij kan jouw vrouwelijke kracht niet aan, terwijl ik me in al die jaren juist onzeker voelde. Ik ben dus blijkbaar ook niet bewust van m'n eigen kracht haha. U was nog ah typen, maar tegoed was al op, sorry. Ik kom zeker een keer terug. Bedankt.

Sharon - Juli 04 2022, 16:03

ja lieverd kan jou nog genoeg vertellen je heb veel kracht waar je niet mee omgaat en ook niet bewust van bent geen dank en tot snel xx

Robin - Juli 04 2022, 16:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Ongelofelijk!Robin wist alles zonder dat ik iets hoefde te zeggen! Sloeg de spijker op de kop! Echt een aanrader!Ik kom snel weer!

Car - Juli 04 2022, 15:50

hoi hoi dankjewel wil jou ook zeker snel weer spreken schat denk aan jou zelf wat betreft rust nemen xxx

Robin - Juli 04 2022, 16:10