Reviews

Consulent Rose heeft 27 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Rose is altijd heel duidelijk en zuiver en ook constant in haar leggingen en ik kan haar van harte aanbevelen! Je was na ik uitviel miet meer aanwezig helaas. Wilde vragen of er een andere partner voor mij lag of dat hij het ..voor mij is.. Liefs! En bedankt!

Maria - Januari 02, 19:52

Heel lief dank je wel! Hij is het, hij gaat jou niet loslaten, jij bent het voor hem. Er gaat juist groei komen en betere communicatie xx

Rose - Januari 02, 20:10
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik was net te laat om je te bedanken. Bedankt voor je inzichten en misschien tot snel. Het was me duidelijk en een concreet gesprek

Imane - December 12 2022, 20:41

Geen probleem hoor, dank je wel voor deze mooie woorden Xx

Rose - December 12 2022, 20:54
Ster Ster Ster Ster Ster

Rose ziet het heel goed. Mensen en situaties ziet ze en ziet vervolg. Goed helder advies vanuit Gids.

Anoniem - November 24 2022, 19:56

Lief van je, dank je wel

Rose - November 24 2022, 19:58
Ster Ster Ster Ster Ster

Anoniem - Oktober 25 2022, 00:23

Dank je xX

Rose - Oktober 25 2022, 08:14
Ster Ster Ster Ster

Bijzonder positieve legging voor een lastige situatie. Haast te mooi om waar te zijn, maar ik laat het je weten.

September 30 2022, 11:52

❤❤❤Ik begrijp je en snap de twijfel maar ik heb er vertrouwen in. Liefs xx

Rose - Oktober 02 2022, 15:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Mooie reading, weinig info gegeven, spot on, goede energie gevoeld en dat voor een betaalbaar tarief! Dank je wel Rose! All the goods for you??

Anna - Augustus 31 2022, 15:02

Super lief en doe het met liefde voor je, dank je wel Xx

Rose - September 01 2022, 09:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Het gesprek heeft me toch wat rust en vooruitzicht gegeven. Ik denk ook dat ze oprecht is.

annemiek - Augustus 12 2022, 09:27

Wat lief, dank je wel Xx

Rose - Augustus 12 2022, 09:29
Ster Ster Ster Ster Ster

Super fijn gesprek weer! Heel fijn om even mijn hart te luchten en mijn verhaal kwijt te kunnen. Het is ook heel prettig dat je alles nog steeds positief inziet en het contact, zelfs de ontmoeting, ziet gebeuren deze zomer. Ik kan er in ieder geval weer even tegen!

Augustus 04 2022, 18:35

Oh wat lief, graag gedaan. Ja komt echt goed!

Rose - Augustus 04 2022, 20:41
Ster Ster Ster Ster Ster

Super leuke meid, verrassend, snel en goed consult. Thanks Rose x

Winter - Augustus 01 2022, 21:44

Dank je voor het compliment, graag gedaan Xx

Rose - Augustus 01 2022, 21:56
Ster Ster Ster Ster Ster

Tnx rosé ❤

Anoniem - Juli 30 2022, 12:16

Graag gedaan lieverd!

Rose - Juli 30 2022, 12:46