Sabine - Box: 318 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Sabine

0 reviews

Intuitief kaarten duiden

Afwezig

Over mij

Hallo ik ben Sabine .Mijn gave is dat ik helderziende gevoelens heb en helderziend ben dat heb ik van mijn ouders meegekregen.Ik leg iintuitief de kaart met de lenormandkaarten van Madam lenormand.Ik

Hallo ik ben Sabine .Mijn gave is dat ik helderziende gevoelens heb en helderziend ben dat heb ik van mijn ouders meegekregen.Ik leg iintuitief de kaart met de lenormandkaarten van Madam lenormand.Ik geef u inzichten tijdens het kaartleggen en word door boven geleid.. Ik hou u niet onnodig aan de lijn. Als ik genoeg heb gezien dan vermeld ik dat..Door middel dat ik via de telefoon in u energie kom kan ik dingen oppikken.U kunt bij mij met alle vragen terecht.over alle onderwerpen.vanwege mijn grote levenservaring en spirituele ervaring.Ik zou het fijn vinden als u een revieuw achterlaat. Ook al komen er dingen of gebeurtenissen later uit.

Lees meer..

Reviews

Consulent Sabine heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support